SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Cum ar fi procedat Ion Țiriac pentru a opri războiul din Ucraina: „Trebuia să îmi asculte părerea: «Domnule președinte...»”

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 19:08 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 20:22

Ion Țiriac (83 de ani) consideră că jucătorii de tenis ar putea fi cheia încetării războiului din Ucraina. Au trecut 80 de zile de când țara vecină României a fost invadată de Rusia. 

Omul de afaceri a prezentat un scenariu despre care consideră că i-ar putea aduce la masa negocierilor pe președinții din Rusia și Ucraina. Totul are legătură cu Wimbledon, turneul de Grand Slam la care jucătorii ruși și bieloruși au primit „interzis” din partea organizatorilor. 

Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”
CFR Cluj - CSU Craiova
Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”

Planul lui Ion Țiriac pentru ca războiul din Ucraina să înceteze

„Wimbledon-ul trebuia să îmi asculte nu porunca, dar părerea! Trebuia să dea 2 wild-card-uri: la dublu-băieți, la dublu-fete și la dublu-mixt. Aceste wild-carduri să fie numai între un rus și o ucraineancă sau un ucrainian și o rusoaică și să le numească wild-card-urile păcii!

Ăștia să vină afară și să zică: «Domnule președinte, Domnule președinte, vă rugăm așezați-vă la o masă, o zi, o lună, un an, cât este pentru că acest război nu duce niciunde și vedem că are răsfrângere în toată lumea, nu numai în Rusia sau Ucraina»” a declarat Ion Țiriac pentru ProSport.

Ediția din 2022 de la Wimbledon este programată în intervalul 27 iunie - 10 iulie.

Mai multe știri din tenis: 

Sfatul lui Ion Țiriac pentru Simona Halep: „Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate”

Președintele Federației Ruse de Tenis, atac dur la Elina Svitolina: „E un nimeni absolut!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
matserban
matserban  •  15 Mai 2022, 17:06

Tinand cont ca oameni mor.....orice solutie ar fi de incercat. Nu e rau ce zice. De ce Zelensky incurajeaza oameni sa se lupte cu rușii si sa omoare rusi? Ok, am inteles ca isi apara tara, dar ce aperi? Dreptul ca oligarhii detinatori de companii in Ucraina sa fie numai de la Vest de Kiev? De asta moare lumea? Se merita? Mai bine lasam armele jos ca la Praga acum 50 de ani. Eram las? Aia au fost lasi acolo? Inclusiv Dubcek (un fel de Zelensky al acelor vremuri) a fost lasat in libertate de rusi, trimis Ambasador prin Turcia.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Mai 2022, 11:45

Nu-l mai bagati in seama! Spune numai bancuri, smenuri si susanele. Deh! asa-i de la o anumita varsta. Daca mai ai si banii destui inseamna ca nu ai probleme si debitezi lucruri traznite. Tocmai acum nu-l asculta si pe el aceasta planeta? Cand este in voce?

113492877815998
Vasile Bazil  •  15 Mai 2022, 10:48

Saracul nenea Chiriac....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează