SPORTURI  »  TENIS  »  REPLICĂ

Ion Țiriac, replică pentru soțul Serenei Williams! Ce spus după ce a fost numit clovn

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 11:58 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 12:39

Ion Țiriac (82 de ani) a vorbit din nou despre Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) și despre soțul ei, Alexis Ohanian.

Cei trei se află într-un conflict de la distanță, după ce fostul jucător de tenis a folosit cuvinte dure la adresa câștigătoarei a 23 de turnee de Grand Slam. „La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere, a spus Ion Țiriac, la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2, iar declarația lui a dus la un schimb dur de replici.

Ion Țiriac a recționat după ce Ohanian l-a făcut clovn

Alexis Ohanian a fost vehement pe Twitter la adresa lui Țiriac, iar fostul jucător i-a răspuns acum, după ce soțul Serenei l-a comparat cu un clovn.

„Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii din jurul ei au adus-o în situaţia în care este", a spus Ion Ţiriac, potrivit as.ro.

E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge...se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (cuvânt ilustrat prin două emoji-uri) .
– Alexis Ohanian

  • Ion Țiriac nu a câștigat niciodată un turneu de Grand Slam la simplu, dar s-a impus, alături de Ilie Năstase, în proba de dublu de la Roland Garros. Se întâmpla în 1970, când dublul românesc trecea de Artur Ashe și Charlie Pasarell, scor 6-2, 6-4, 6-3. 
  • A fost manager și antrenor al unor mari tenismeni: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Henri Leconte, Boris Becker, Marie Joe Fernandez, Steffi Graf, Marat Safin, Anke Huber, Goran Ivanisevici
  • A devenit primul român din istorie a cărui avere a depășit bariera unui miliard de euro în Topul Forbes

VIDEO De ce îl critică CTP pe Ion Țiriac? "I-am fost copil de mingi, dar nu pot fi indiferent la ce face acum! Nu pot!"

Citește mai multe știri din tenis:

Ion Țiriac nu-i iartă pe politicieni: „Suie-te, mă, pe masă și bate cu piciorul! De ce nu vedeți că nenorociți viitorul?”

Simona Halep s-ar fi retras de la Stuttgart » Care este motivul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
to_aia
to_aia  •  16 Aprilie 2021, 13:39

La timpul respectiv Tiriac a spus ceva luat de val. A gresit si ar fi trebuit sa-si ceara scuze. Dar orgoliul personal nu-i da voie. Pacat

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  16 Aprilie 2021, 13:04

In fond si la urma-urmei sunt doi prosti ce se mahalagesc de la distanta. Daca unul dintre ei ar avea putina decenta ar incheia subiectul acum si sigur va fi castigatorul. Indiferent cate va mai spune celalalt. Pana la urma celalalt isi va da seama ca este pe lociul doi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează