SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Ion Țiriac și-a ales favoritul » Cine crede că va opri dominația tripletei Djokovic, Nadal și Federer: „E prost educat, obraznic. E o personalitate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 16:33

Ion Țiriac (80 de ani) a vorbit, într-un interviu acordat pentru Eurosport, despre jucătorii care ar putea să oprească dominația instaurată în ATP de Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer. 

Multimiliardarul român l-a menționat în primul rând pe Stefanos Tsitsipas (21 de ani, 6 ATP), acesta nominalizându-i și pe Dominic Thiem (26 de ani, 4 ATP) și Alexander Zverev (22 de ani, 7 ATP). 

„Mie-mi place Tsitsipas. Grecul îmi place mai mult decât ceilalți. E obraznic, pentru că e prost educat, pentru că mai aruncă cu racheta, pentru că nu se lasă fără nimic și este și o personalitate.

Thiem este un jucător superb din toate punctele de vedere, Zverev s-a germanizat un pic prea mult, mie mi-ar fi plăcut să mai rămână un pic ursul sovietic acolo, are tot ce-i trebuie, dar este foarte inegal”, a spus Țiriac, potrivit sursei citate.

Stefanos Tsitsipas ocupă în prezent locul 6 în clasamentul ATP. Grecul a câștigat 4 titluri de-a lungul carierei, cel mai prestigios fiind cucerit anul trecut, când s-a impus la Turneul Campionilor de la Londra. 

Ion Țiriac și-a ales favoritul » Cine crede că va opri dominația tripletei Djokovic, Nadal și Federer: „E prost educat, obraznic. E o personalitate”

Vezi și: 

VIDEO Gest superb făcut de Novak Djokovic! Meci de dublu jucat alături de 3 puști pe o stradă din Belgrad

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
267890
267890  •  19 Februarie 2020, 19:21

Credeam ca Halep. :-))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează