SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ion Țiriac și Simona Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!” + Marea frică a româncei

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 15:02

Ion Țiriac a dezvăluit două dialoguri deloc prietenoase avute în ultima vreme cu Simona Halep (4 WTA, 28 de ani). Prima dată a făcut public dialogul de la finalul meciului câștigat în primul tur de la US Open 2019 cu Nicole Gibbs în trei seturi. 

„Eu o bruschez din când în când, dar asta e natura mea, nu am cum să mă schimb. Știi care e nenorocirea? La sportul ăsta întotdeauna am dreptate”, a spus Țiriac, dupa care a relatat dialogul, conform SportEd Talks, citat de ziare.com

Țiriac: Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă față de mine, față de toată lumea! Unde ești? 

Halep: Păi da, domnu' Țiriac dar n-ați văzut... 

Țiriac: Unde ești, cum ești? 

Halep: Da, dar nu mă luați așa! 

Țiriac: Nu vrei să te iau așa? Du-te! Nu-mi mai da bună ziua și vezi-ți de treabă! Du-te! 

I-a fost frică de Serena Williams

Cei doi au avut discuții aprinse și anul acesta la Wimbledon. Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Simonei după meciul din turul 2: „Băi, fato, du-te, băi, acasa! Sau dacă rămâi intră pe teren și mori acolo!”. 

Țiriac susține că înaintea finalei de la Wimbledon, contra Serenei Williams, Simona Halep i-a transmis că îi e teamă să intre pe teren, scrie sursa citată. 

Halep: Domnu' Țiriac, vai de mine, mă bate asta iară! 

Țiriac: Auzi, hai să facem o treabă! Du-te și ia avionul de la aeroport și du-te acasă! S-a uitat... Tu ești în finală la Wimbledon! Știi ce înseamnă să fii în finală? Te duci acolo și mori pe teren! 

Halep: Păi cu publicul? 

Țiriac: Care public? 

Halep: Da domnu' Țiriac, dar asta a fost de o sută de ori acolo!

Vezi și:

TURNEUL CAMPIONILOR // Ziua decisivă pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer: ce tricou special va avea olandezul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
2509921455689712
Viorica Boldor  •  20 Noiembrie 2019, 22:41

Cea mai importanta lectie de viata am primit-o de la Ion Tiriac cu ocazia meciului de dublu din Cupa Davis pe care l-a pierdut impreuna cu Ilie Nastase.Lupta aceea a fost atat de indarjita si plina de demnitate prin efortul urias,vizibil si neintrerupt incat a fost ca o imensa victorie.Lectia aceea m-a invatat sa nu ma dau batuta niciodata,nici macar cand am ajuns la capatul puterilor si de atunci Tiriac si Nastase sunt pentru mine niste zeitati.

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  17 Noiembrie 2019, 22:54

...niște trubaduri plini de sine!..."ăștia" mor pentru niște "eoroi"...în plus la purtător și ne dau cu tifla!...nu îmi veniți cu placi uzate!

mateodamiano7
mateodamiano7  •  17 Noiembrie 2019, 22:15
Postat de Ionel Hor pe 17 Noiembrie 2019, 05:58

Mai rari ca Țiri, români (și nu numai) care pot spune răspicat: „La sportul ăsta întotdeauna am dreptate”. Felicitării și țineți-o tot așa, domnu Țiriac. Ați fost și sunteți pentru România carte ei de vizită și stindardul care-o mână-n luptă. Să ne trăiți multe decenii de aici încolo și să vă faceți punctul de vedere cunoscut, așa cum vă place dvs și cum excelent știți a o face. Și azi regret că nu ați ales să ne fiți și președinte, dar, de, știți dvs mai bine ptr ce nu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează