SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPENDDE

WOW! Scenariu scandalos în războiul Ion Țiriac vs soțul Serenei Williams: „De asta a scris lucrurile alea”

De ce a izbucnit soțul Serenei Wiliams la adresa lui Ion Țiriac, după meciul câștigat de americancă împotriva Simonei Halep la Australian Open?
De ce a izbucnit soțul Serenei Wiliams la adresa lui Ion Țiriac, după meciul câștigat de americancă împotriva Simonei Halep la Australian Open?

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 15:39 / Actualizat marti, 02 martie 2021 15:43

De ce a izbucnit soțul Serenei Wiliams la adresa lui Ion Țiriac, după meciul câștigat de americancă împotriva Simonei Halep la Australian Open? Răspunsul lui Cosmin Hodor, fost PR al româncei.

  • Serena Williams a eliminat-o pe Simona Halep în sferturile de la Australian Open, scor 6-3, 6-3, iar după meci, soțul americancei l-a taxat pe Ion Țiriac.
  • Prezent în tribunele de pe „Rod Laver Arena”, Alexis Ohanian a postat după meci un mesaj dur la adresa lui Ion Țiriac, cel a atacat-o dur pe Serena Williams la începutul anului, criticând aspectul ei fizic și faptul că încă joacă. „Ce bine că nimeni nu-l ascultă pe sexistul și rasistul de Ion Țiriac”, a fost mesajul lui Ohanian, care a pus și un emoticon cu un clovn.

Cosmin Hodor: „Finala de la Wimbledon a născut niște orgolii”

A fost o vendetă nu doar la adresa lui Ion Țiriac, ci și pentru finala pierdută la Wimbledon 2019. Era clar că acea înfrângere va naște unele orgolii. Să vii tu din tribună după un meci jucat de soția ta împotriva Simonei, care e apropiată a domnului Țiriac și știm ce reprezintă în România, să te trezești să îl ataci și să îl faci clovn... Asta arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel", a explicat Cosmin Hodor pentru digisport.ro.

Cum a motivat Ohanian atacul la Ion Țiriac

După meciul dintre Simona Halep și Serena Williams, Ohanian a mai postat un Tweet, după ce un fan l-a întrebat de ce l-a făcut pe Țiriac rasist și sexist. 

„«Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere». Aștept până când găsești o declarație de la el despre un jucător alb din circuit, nu mai vorbim de unul care să fie atât de important. Nu vei găsi pentru că unul ca el se simte prea confortabil când îi spune unei femei de culoare ce să facă. Statele Unite au o istorie complicată a rasismului. El vine dintr-o țară, România, care are un mediu omogen, dar nu poate fi iertat pentru atât de multă ignoranță în 2021. Sunt atât de multe documentare despre acest subiect, dacă vrea să învețe mai multe”, a spus Ohanian.

Citește și alte știri de tenis: 

Fiul lui Ion Țiriac, scrisoare publică pentru Alexis Ohanian: „Către soțul doamnei Williams, sper ca propozițiile astea să vă schimbe declarațiile”

„Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei! Vezi diferența?" » Poveste incredibilă cu Ion Țiriac: „Am zis că e un film prost”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
1231782316848004
Gelu Viorel  •  02 Martie 2021, 17:32

Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel-normal are lingaicare sa raspunda !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează