SPORTURI  »  TENIS  »  MOSCOVA

Irina Begu a băgat frica în adversare după săptămîna de vis din Rusia » Declaraţia Anastasiei Pavlyuchenkova înaintea finalei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 20:50

Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA) o va înfrunta mîine pe Irina Begu în finala turneului de la Moscova, care va fi mîine, de la ora 12:00, în direct la Digi2.  

Rusoaica se teme de româncă, asta după ce sportiva noastră a trecut de cîteva jucătoare mari pentru a ajunge în finală.

”Categoric este o adversară dificilă. A învins cîteva jucătoare bune în această săptămînă şi a ajuns în finală, deci joacă bine. Sper că totul îmi va merge", a spus Pavlyuchenkova.

Cele două sportive s-au mai întîlnit o singură dată pînă acum, în sferturile de finală ale turneului de la Seul, din 2013. Rusoaica s-a impus categoric, 6-2, 6-2.

Ca să ajungă în finala competiţiei, jucătoarea noastră de tenis a trecut, pe rînd, de Donna Vekici (83 WTA), Ekaterina Makarova (12 WTA) şi Tsvetana Pironkova (43 WTA) şi Lucie Safarova (17 WTA).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
emv2013
emv2013  •  19 Octombrie 2014, 09:44

Mult succes Irina! @ Stie cineva unde se poate vede pe net meciul? Sopcast-ul se pare ca nu merge.

blue_sky
blue_sky  •  19 Octombrie 2014, 09:02

Succes Irina, calca-i pe urme Simonei Halep!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  19 Octombrie 2014, 08:52

Se pare ca rusoaica a castigat meciul. Si asta pentru ca un fecal din Politica, i-a dat mesaje ca ii tine pumnii romancei. DE FIECARE DATA cand politicienii au confiscat posibile performante romanesti a iesit pe dos. Ponta s-a bagat ca el linge popouri mai ceva ca MM lui Becalu. Sa va lingeti in anusuri toti politicienii, ca TOATA clasa politica trebuie decapitata ca la Revolutia franceza. Nu am votat niciodata si nu voi vota aceste scursuri de lepre ale politicii romanesti. DECI, 100% a castigat rusoaica. Pacat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează