SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Irina Begu, în "sferturi" la Roma! A învins-o în două seturi pe Daria Kasatkina, după un final cu emoții

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 10:19

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce a învins-o pe Daria Kasatkina (locul 33 WTA), scor 6-1, 6-4.

FINAL  Irina Begu - Daria Kasatkina 6-1/6-4

Begu a servit pentru meci la 5-0 și 5-2, însă Kasatkina a făcut break în ambele rânduri și a fost aproape de o revenire spectaculoasă. Rusoaica a mai salvat o minge de meci pe propriul serviciu și a profitat de greșelile neforțate ale Irinei, dar jucătoarea noastră a gestionat bine situația și a câștigat cel de-al doilea set cu 6-4.

În "sferturi", Begu va juca împotriva învingătoarei dintre Misaki Doi (locul 45 WTA) și Johanna Konta (locul 23 WTA).

Această victorie îi asigură Irinei în mare măsură prezența printre capii de serie de la Roland Garros. 

Begu este calificată, alături de Monica Niculescu, și în optimile de finală ale probei de dublu a turneului. Meciul româncelor contra perechii Yung Jan Chan/Anna-Lena Groenefeld este programat să înceapă la ora 15:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
balauru48
balauru48  •  12 Mai 2016, 19:16

Bravo Begu! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

victor33
victor33  •  12 Mai 2016, 14:53

Adi, eu n-am jucatori preferati, toti imi plac. Nu exista meci sa nu-mi para rau de cel care pierde. Berdych, in special, imi place foarte mult, sunt fan al scolii cehe, iar pe el l-am vazut de multe ori live.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Mai 2016, 14:47
Postat de victor33 pe 12 Mai 2016, 14:37

Din punctul meu de vedere, azi e o zi importanta in ATP: am prevazut schimbarea de stafeta dintre vechea si noua garda: Federer-Thiem si Nadal-Kyrgios. Deja Thiem a castigat, 7-6; 6-4. (anul asta l-a batut si pe Nadal). Sunt convins ca aceeasi soaryta o va avea si Rafa. Alte doua meciuri, azi, intre generatii: Pouille-Ferrer si Goffin-Berdych.

Goffin nu mai e chiar la prima tinerete. A trecut de 25 de ani si inca n-a prins sferturi de GS. Ar cam fi cazul sa confirme. Eu insa tin cu Berdych, ca e valah de-al nostru, nascut in Valahia morava, ca si fostul lor fotbalist, Baros. Asa ca la meciul ala n-o sa ne intelegem. :-)

Vezi toate comentariile (36)
Comentează