SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu sunt OUT din sferturile de la Wimbledon » Au pierdut după ce au câștigat primul set

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 16:02

Mihaela Buzărnescu și Irina Begu au fost eliminate în sferturile probei de dublu de la Wimbledon, scor 7-5, 4-6, 4-6, după ce au pierdut în fața perechii Nicole Melichar/ Kveta Peschke.

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, favorite 15, au început bine meciul în fața perechii Melichar/ Peschke (SUA/Cehia), a 22-a favorită a turneului, și au câștigat primul set, 7-5. Setul a fost echilibrat, cele două perechi mergând cap la cap până la 6-5. În ultimul game, Begu și Buzărnescu au forțat și au obținut break-ul decisiv.

În seturile doi și trei, cele două românce au avut o scădere de formă, iar experiența avută de Melichar și Peschke și-a spus cuvântul. În setul doi, la 1-1, Begu și Buzărnescu și-au pierdut serviciul și nu au avut forța de a egala. Meciul a intrat în decisiv, unde tot Melichar și Peschke au jucat mai bine. Cele două au mai făcut un break, la 2-2, și s-au menținut în avans până la final, calificându-se în semifinale.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bodrin
bodrin  •  11 Iulie 2018, 23:10
Postat de Pubert Sergiu pe 11 Iulie 2018, 18:42

tacticianule si daca pierdeau primul set cine garanta ca mai ajungeau la setul 3?nu crezi ca daca ai castigat primul set ai 2 sanse din 3?

Sunt major! Dacă am vorbit, cum am vorbit, de setul al III-lea, înseamnă, implicit, că au fost 2 seturi înainte, adică mi-am permis să spun că evoluţia scorului ar fi fost 0-1, 1-1 și apoi 2-1 pentru Buznărescu. PS. Eu am comentat postarea, nu am dat peste mâna unui comentator. Dacă o faci, fă-o civilizat! PPS. Aici sunt doar o persoană care comentează o postare, nu sunt, bineînţeles nici tactician, dar nici o persoană care să accepte obrăznicii. Cum am spus: sunt major, vezi-ţi de comentarii doar asupra materialelor postate...

109778099944817
Pubert Sergiu  •  11 Iulie 2018, 18:42
Postat de bodrin pe 11 Iulie 2018, 16:02

Greșeală tactică: nu era neapărat nevoie să câștige primul set, trebuiau să-l câștige pe al III-lea...

tacticianule si daca pierdeau primul set cine garanta ca mai ajungeau la setul 3?nu crezi ca daca ai castigat primul set ai 2 sanse din 3?

mosvasile
mosvasile  •  11 Iulie 2018, 17:41

Buzarnescu aia,"prinde" cate o zi de-ti vine sa spargi televizorul!Azi a fost probabil bolnava-prea isi sufla mucii intr-una-altfel nu se explica de ce era asa "kapie"!Se invartea ca o gaina-din alea poreclite "rachete"-si dadea toate mingile aiurea!Cred ca nu am mai injurat-o atata de la meciul pe care l-a pierdut la- Strassburg-cu Cibulkova,cand avea set,5-2 si serviciul, dar s-a blocat si a ramas fara reactie pana la sfarsit,pierzand meciul!Avand astfel de fluctuatii,nu cred ca isi va depasi conditia de autsidera, si va ramane "alaturi" de Carstea si Begu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează