SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Iubita lui Bernard Tomic, celebră pe OnlyFans, despre carantina de la AO: „E o singură baie, n-am defecat niciodată în fața lui Bernard, nu știu ce voi face”

Bernard Tomic și Vanessa Sierra +25   FOTO
Bernard Tomic și Vanessa Sierra

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 17:15 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 17:41

Iubita lui Bernard Tomic, 28 de ani, 228 ATP, Vanessa Sierra, a dezvăluit detalii din carantină. Cei doi petrec mult timp cu jocurile video, ea având și alte neajunsuri: niciodată nu se spălase singură pe cap până acum!

Australianul a participat la calificările pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, disputate la Doha, reușind chiar să le depășească. Vanessa Sierra, 26 de ani, prietena lui, care este entertainer pe site-ul OnlyFans, l-a însoțit în Qatar, cei doi revenind acasă împreună, într-unul dintre zborurile puse la dispoziție de organizatorii de la Australian Open. Au intrat apoi în carantină pentru 14 zile într-o cameră de hotel, conform regulilor sanitare.

Un adevărat calvar pentru cuplul Sierra-Tomic. Ea a invocat neajunsuri personale inedite, cum ar fi acela că până acum nu s-a spălat niciodată singură pe cap, dar și că "este o singură baie, nu am defecat vreodată în fața lui Bernard, nu știu ce voi face". Într-un interviu pentru NCA NewsWire, Sierra a povestit cu abundență de amănunte cum arată carantina lor în hotel. Începând cu mâncarea, la care au renunțat, "pentru că e de rahat", comandând prin Uber eats.

+21 FOTO

Ea susține, de asemenea, că nimeni nu a făcut curățenie în cameră sau a schimbat cearceafurile, că au trebuit să-și spele singuri farfuriile în chiuveta de la baie. Din cauza spațiului strâmt, Tomic nu poate face exerciții, așa că perechea și-a ocupat timpul cu jocuri video. "Am jucat Pokemon 11 ore la rând, iar cu o zi înainte cred de 12 ore", a precizat Sierra. "Bernard a jucat World of Warcraft cam tot atât timp când am stat eu pe Pokemon. E cam unica opțiune pentru noi".

Revenind la hrană, a dezvăluit că Tomic e vegan și că preparatele oferite de hotel nu erau potrivite cu dieta lui, așa că au cheltuit "chiar și 200 de dolari zilnic pe mâncare comandată". S-a plâns și de faptul că la un moment dat au comandat de 60 de dolari, dar livrarea s-a produs după 22:00, iar personalul hotelului nu mai duce în camere pachetele la acea oră. "Așa că nu ne-au permis să ne mâncăm propria mâncare", a punctat vedeta. 

3prezențe în optimile de finală are Bernard Tomic drept cea mai bună performanță a sa la Australian Open

+21 FOTO

Forțată să stea izolată 14 zile, Sorana Cîrstea a răbufnit: „Du-te acasă! Nu ne pasă că ești aici” / „Federația voastră de tenis face bani pe spatele nostru”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  19 Ianuarie 2021, 01:05

Mda, pare o viata cam cruda asa, of. Auzi tu, cine a mai auzit sa spele singur vasele si sa faca curatenie. Pai, logic, vasele se spala ele singure si curatenia, tot singura se face, intr-o lume normala. Si vad ca e multa iubire la mijloc! 12 ore in continuu de jucat pe playstation si 12 pe calculator. Of, cata iubire! Macar sa te satisfaca barbatul cu o salata de legume: Morcov, Castravete, Dovlecel, Banane in coaja, chestii de satisfacut apetitul, ca daca saracul barbat nu are cu ce! Ba, daca zicea pampaloaica: 12 ore in continuu. Pauza de tigara si dupa aia inca 12. Mai mergea. Si ai grija draga, daca stati la etaj. Ca poate ii vin idei si sare cu parasuta de atata carantinat! Daca nu stii care, iti dai tu seama cand injura in aer, ca nu se deschide parasuta unde trebuie, pana ajunge la locul accidentului!

briceag
briceag  •  18 Ianuarie 2021, 17:48

Ce grețos a ajuns ziarul ăsta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează