SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Un jucător important din circuitul ATP susține că a fost afectat de vaccinul împotriva Covid-19: „M-am chinuit serios. Acum regret”

Jeremy Chardy și Alexander Zverev
Jeremy Chardy și Alexander Zverev

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 19:37 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 21:31

Francezul Jeremy Chardy (34 de ani, 73 ATP) nu va mai juca în acest final de sezon. Francezul susține că abilitățile i-au fost afectate în urma vaccinului pentru Covid-19. 

Jeremy Chardy s-a vaccinat în urmă cu două luni, cu Pfizer. Experimentatul jucător francez a mai jucat două meciuri din acel moment. A fost învins în minimum de seturi atât la Cincinnati, cât și la US Open. Francezul susține că organismul său a avut o reacție negativă. 

Jeremy Chardy: „Organismul a avut o reacție negativă după vaccin”

„Din momentul vaccinului, făcut între Jocurile Olimpice și US Open, am tot avut probleme. M-am chinuit serios. Nu m-am mai putut antrena, nu am mai putut juca. Am fost la doi doctori, am făcut mai multe teste. 

Am vrut să știu ce se întâmplă cu mine. Cel mai important lucru este să am grijă de mine. Prefer o pauză în care să îmi revin și să fiu sigur că nu voi avea probleme mai mari”, a spus Jeremy Chardy, potrivit News 24

Un jucător important din circuitul ATP susține că a fost afectat de vaccinul împotriva Covid-19: „M-am chinuit serios. Acum regret”
Jeremy Chardy

Jeremy Chardy regretă că s-a vaccinat

„Este frustrant, am început anul foarte bine, jucam foarte bine. Apoi am mers la JO, unde de asemenea m-am simţit bine. Iar acum sezonul meu este întrerupt şi nu ştiu când îl voi relua. Este frustrant, mai ales pentru că nu mai am zece ani de jucat. Acum regret că am făcut vaccinul”, a mai transmis Chardy. 

Cine este Jeremy Chardy 

Jeremy Chardy este un jucător francez cu un titlu ATP în palmares. Cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam a fost atinsă la Australian Open 2013, un sfert de finală. Cea mai bună clasare a fost locul 25. Rezultatele au fost mult mai bune la dublu, unde a cucerit 7 trofee și a jucat o finală de Grand Slam, la Roland Garros 2019.

Citește și alte știri din tenis: 

Anunț-șoc făcut de Emma Răducanu » S-a despărțit de antrenorul care i-a fost alături de la US Open: „Am nevoie de un mentor mai experimentat”

Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
senateo
senateo  •  25 Septembrie 2021, 10:05

Nu e un caz singular. Aproape toti sportivii intepati ''pe bune'' au avut caderi ale potentialului fizic. Ce sa mai vorbim de cazul Simonei Halep care dupa dupa ce s-a intepat a avut un an 2021 dezastruos. Majoritatea sportivilor importanti nu s-au intepat pe bune. Simona a fost fricoasa si sfatuita prost si asa a ajuns la sfarsitul carierei. Daca nu se intepa ar mai fi putut castiga cel putin un Grand Slam.

fuller
fuller  •  25 Septembrie 2021, 09:25

E intotdeauna necesar sa gasim un tap ispasitor pentru un joc prost. Daca nu pe cineva, atunci ceva. Daca ar fi sa comparam cu calitatea fotbalului romanesc, acum avem o scuza, ca fotablistii au fost vaccinati si de aia joaca asa de prost. Ca asa e in tenis!

maresal_rinu
maresal_rinu  •  25 Septembrie 2021, 09:06

Daca si asta e un jucator important si eu sunt Elon Musk

Vezi toate comentariile (3)
Comentează