SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERER ŞI NADAL PREDAU STAFETA

Jo-Wilfried Tsonga spune că era lui Roger Federer şi Rafael Nadal a luat sfîrşit. Tu ce părere ai?

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 februarie 2011 15:22

Francezul Jo-Wilfried Tsonga a trecut în runda secundă a turneului de la Rotterdam, marţi, după ce l-a învins pe bulgarul Grigor Dimitrov, scor 6-4, 6-4.  După meci, Tsonga a declarat că era lui Federer şi Nadal a luat sfîrşit ţinînd cont de evoluţiile extraordinare ale lui Novak Djokovici, Andy Murray şi Robin Soderling.

"Federer şi Nadal nu mai sînt singuri în competiţia pentru locul unu mondial", a spus Tsonga care a reuşit 11 aşi în meciul care a durat 75 de minute împotriva lui Dimitrov.

"Poate pe zgură, lucrurile nu se vor schimba foarte mult, dar pe celelalte suprafeţe se poate întîmpla orice.

Mi-am îmbunătăţit stilul de joc. Simt că joc mult mai bine faţă de acum doi sau trei ani. Sînt într-o formă bună şi voi trata fiecare meci cu maximă seriozitate. Cred că pot cîştiga titlul la Rotterdam",  a mai spus Tsonga, care are deja cinci titluri ATP în palmares.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close