SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Djokovic, tot mai antipatic în vestiar: „Mereu găsește o cale pe lângă reguli. E dificil pentru noi, restul jucătorilor, să acceptăm”

Portughezul Joao Sousa (32 de ani, 140 ATP) consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost egoist în tentativa lui de a participa la Australian Open 2022.
Portughezul Joao Sousa (32 de ani, 140 ATP) consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost egoist în tentativa lui de a participa la Australian Open 2022.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 22:29 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 22:29

Portughezul Joao Sousa (32 de ani, 140 ATP) consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost egoist în tentativa lui de a participa la Australian Open 2022.

  • CONTEXT: Audierea lui Novak Djokovic (34 de ani), care a avut loc luni, s-a încheiat favorabil pentru sârb: judecătorul a întors decizia prin care acestuia i-a fost anulată viza și a dictat eliberarea sa din detenție!
  • Sârbul poate participa la Australian Open, turneu pe care l-a câștigat pe 9 ori.
  • Alex Hawke, ministrul pentru Imigrare din Australia, poate interveni oricând pentru a anula viza sârbului încă o dată, dar pentru moment nu a fost luată nicio decizie

Joao Sousa, fost număr 28 în clasamentul ATP, va participa în calificările de la Australian Open, avându-l adversar în primul tur pe moldoveanul Radu Albot. Portughezul a fost întrebat despre situația lui Novak Djokovic și a oferit un răspuns franc.

Prim-ministrul Serbiei face un anunț care-l vizează pe Djokovic: „O încălcare clară a regulilor”
AUSTRALIAN OPEN
Prim-ministrul Serbiei face un anunț care-l vizează pe Djokovic: „O încălcare clară a regulilor”

Joao Sousa: „Este egoist să gândești ca Djokovic”

„Respect faptul că luptă pentru convingerile lui și pot emmpatiza cu el în legătură cu tratamentul primit în Australia. Dar e singurul jucător nevaccinat de la Australian Open. E dificil pentru noi, restul, să acceptăm asta

Mulţi jucători, nu a fost cazul meu, nu au vrut să se vaccineze. Dar au fost forţaţi, pentru a putea evolua la turnee. Djokovic găsește mereu o portiță pe lângă reguli. Cred că este extrem de egoist să gândeşti aşa”, a spus Joao Sousa, potrivit Eurosport

Djokovic, tot mai antipatic în vestiar: „Mereu găsește o cale pe lângă reguli. E dificil pentru noi, restul jucătorilor, să acceptăm”
Joao Sousa

Djokovic nu e în grațiile colegilor

Novak Djokovic s-a antrenat marți pe arena Rod Laver, în fața porților închise și în condiții unice de securitate. Înaintea ședinței de pregătire a avut loc un episod stânjenitor pentru liderul mondial.

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din aria tenisului, a povestit un episod petrecut astăzi, la Melbourne: „Djokovic a trecut prin sala de forță înaintea antrenamentului. Toată lumea din încăpere a amuțit, toți se holbau. Destul de inconfortabil”.

Citește și alte știri din tenis: 

Jurnalistul care i-a luat interviu lui Djokovic, prima reacție după ce sârbul a dezvăluit că s-a prezentat pozitiv la eveniment: „Am fost în siguranță”

Novak Djokovic recunoaște că a mințit și a participat la un interviu știind că are COVID: „Nu voiam să-l dezamăgesc pe jurnalist” » Ce spune despre formularul de intrare în Australia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
1794993450529340
Petru Szilagyi  •  14 Ianuarie 2022, 11:08
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 13 Ianuarie 2022, 09:29

BALCANISME. Se pare ca si in acest caz...Minciuna are picioare scurte.

Clișee și stereotipuri... după 9 titluri de campion la AO, dintre care ultimele 3 în 2019, 2020,2021, au disperat fraierii! Nu știau cum să-l oprească și au găsit un pretext jalnic, ăsta cu datul din coadă... cică în Australia tre să dai din coadă, dacă vrei să primești viză de intrare...restul este cancan! La fel cum Nicolae Ceaușescu a fost președinte pe vremea lui Ilie Năstase și a lui Ion Țiriac, tot așa se va spune despre Scotch Mortenssen și Alex Howkinson, că au trăit pe vremea lui Novak Djokovic! Sincer, eu sunt fan Roger Federer, dar mi-ar fi plăcut să-l bată pe Novak pe terenul de tenis și nu la vama australiană. In rest, respect Australia, respect Novak Djokovic, dar je souis Roger Federer, forever! ( Cel mai talentat tenisman de până acum!) Îmi pare rău că s-a înțepat cu vaccinul anti COVID 19, dar este fix problema lui, dreptul omului de a alege. Poate vor scoate australienii și ceva vaccin anti kavoN jokCovid și parcă-i văd pe fraieri cum stau la coadă, dând din coadă, să se înțepe! P.S. : Dedicație specială pentru jurnaliștii lu' pește prăjit, de la Republica, neomarxiști forever. Respect, dar Domnul să vă mustre, că de resetat nu cred că se mai poate...cine știe, Octavian Herța poate, dar CTP et compania, no chance. Fat chance is no chance!

markksson
markksson  •  14 Ianuarie 2022, 01:23

Bravo, Sousa, sa moara si capra vecinului! Pai cine te-a pus sa te vaccinezi, maestre, Djokovic cumva?? Noaptea mintii.

4965963303454643
Dorel Puchea  •  13 Ianuarie 2022, 23:25
Postat de mishu_74 pe 13 Ianuarie 2022, 08:42

Sousa zice “multi jucatori au fost fortati sa se vaccineze ca sa poată juca”. Dar el îl acuza pe Djokovic ca refuza sa se vaccineze. Doar mie mi se pare o fractura de logica in judecată ăstuia? Adică e ok sa fi forțat sa faci ceva contra voinței tale dar nu e ok sa lupți pt drepturile tale. Unde o sa ajungem in felul asta?

Foarte corectă observația! La fel gândesc și eu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează