SPORTURI  »  TENIS  »  CRITICI

Jocul lui Halep, sub lupa unui fost mare tenismen român: "Nu văd nicio șansă ca Simona să câștige un turneu de Grand Slam"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 18:30

Petre Mărmureanu, fost component al echipei care a jucat trei finale de Cupa Davis, a vorbit despre sezonul Simonei Halep și a făcut o analiză a jocului ei după primele luni ale anului.

"Sincer, sunt dezamăgit, nu atât de jocul ei, dar mai mult de atitudinea ei pe teren. Singura scuză ar fi o problemă de sănătate. Altfel, nu are răbdare, nu arată că-și dorește, că vrea să lupte, să câștige, este mult prea nervoasă. Eu consider că va trebui să-și schimbe atitudinea. Va fi din ce în ce mai greu să facă față noii generații de jucătoare", a declarat fostul mare tenismen pentru ziare.com.

Mărmureanu este de părere că Simona nu va putea câștiga un Grand Slam cu atitudinea pe care o afișează pe teren în acest moment și nici nu vede cum australianul Darren Cahill o poate ajuta deoarece jucătoarea nu cooperează cu acesta.

"Din punct de vedere mental, Halep este la un nivel destul de scăzut și asta o face să-și piardă concentrarea, să se enerveze, să distrugă rachete pe teren și să fie cu mult sub nivelul unui joc de calitate. Cu părere de rău pot să spun că nu văd nicio șansă ca Halep să câștige un turneu de Grand Slam.

Mental nu văd cum Cahill o poate ajuta din moment ce ea nu arată că e receptivă la sfaturile lui pe teren. El vine și are 45 de secunde să încerce să-i dea un sfat, dar poți vedea că ea nu-i dă nicio atenție. Nu răspunde la sfaturile lui", a adăugat Mărmureanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
merace
merace  •  05 Aprilie 2016, 12:15

Marmureanu e specialist in castigat Grand Slamuri, asa ca merita luat in seama! :D

817570691657743
Oana Miulescu  •  05 Aprilie 2016, 10:16

Mda...toata lumea isi da cu parerea despre Simona... Cred ca ea stie cel mai bine ce se intampla, atatea sfaturi , critici, etc...mai lasati-o in pace pe fata asta sa-si vada de viata ei, ea se baga in viata dvs? Toti " marii" jucatori fac recomandari la ce sa faca si sa nu faca pe teren. Ea si cu Darren stabilesc strategia, care uneori da roade, alteori nu...un antrenor iti da indicatii, dar nu poate juca in locul tau. Hai Simona, bafta in sezonul de zgura and...be tough!!!

gizeh
gizeh  •  05 Aprilie 2016, 09:01
Postat de kpaxcmdr pe 05 Aprilie 2016, 05:17

Este doar o parere,care recunosc,pe alocuri,este adevarata! Dar sa afirmi ca nu va castiga niciodata un GS este o mare prostie. Cine se astepta vreodata sa castige un GS ....F.Schiavone,M.Bartoli sau F.Pennetta? Sincer,ce cunostinte ai tu despre acest "specialist" si noi nu stim?Omul a fost un tenismen roman,care are mai multe degete la maini decat victorii pentru tara noastra!

..."Mărmureanu este de părere că Simona nu va putea câștiga un Grand Slam cu atitudinea pe care o afișează pe teren ÎN ACEST MOMENT"...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează