SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

John McEnroe dezvăluie dialogul secret avut cu Patrick Mouratoglou înainte de finala Halep - Williams: „Știți ce mi-a spus?”

Patrick Mouratoglou și Serena Williams // foto: Guliver/Getty Images
Patrick Mouratoglou și Serena Williams // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 17:57

John McEnroe, 60 de ani, fostul mare tenismen american, în prezent comentator la mai multe posturi TV, a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Patrick Mouratoglou, 49 de ani, antrenorul Serenei Williams (37 de ani, 9 WTA, chiar înainte de finala de la Wimbledon dintre Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) și americancă, în care românca s-a impus categoric, 6-2, 6-2.

„M-am întâlnit cu Patrick, antrenorul Serenei, înaintea finalei. Știți ce mi-a spus? Că în toată lumea sunt doar două jucătoare care o pot bate pe Serena: Halep și Serena însăși.

Cred că problema a fost că Serena nu și-a controlat emoțiile și nu a avut un plan B. Serena a avut emoții mari de tot. Părea șocată de faptul că Simona îi tot returneaza mingile, dar nu înteleg de ce. Halep face asta tot timpul. După două finale pierdute, Serena trebuia să se pregătească și să aibă un plan B”, a spus John McEnroe, la ESPN.

Simona Halep a câștigat de o manierp categorică finala cu Serena Williams de la Wimbledon, 6-2, 6-2, după doar 55 de minute. Halep a devenit prima româncă din istorie care se impune în prestigiosul turneu londonez, succesul asigurându-i totodată urcarea pe locul 4 în clasamentul WTA. 

Vezi și: 

Darren Cahill, mesaj pentru Daniel Dobre: „Vei fi întotdeauna antrenorul unei campioane de la Wimbledon!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
terezza
terezza  •  24 Iulie 2019, 23:39

Mouratoglou se referea strict la finala, logic fiind ca doar Halep o putea invinge pe Serena, sau Serena insasi.

terezza
terezza  •  23 Iulie 2019, 13:33
Postat de ray51 pe 23 Iulie 2019, 12:18

Cu o astfel de atitudine nu vei concilia pe nimeni cu nimeni si nu vei ridica stacheta discutiilor on-line.

Atitudinea mea a fost mult peste nivelul discuțiilor de pe GSP online. V-ați direcționat greșit sfatul, și nu vă spun asta cu impertinență, ci cu maximă sinceritate și respect. Este o realitate că presa, prin manipulare, a îmbolnăvit un popor, iar interesul meu nu este să o vindec, lucru de altfel imposibil prin discuții, ci să-i atrag omului mai prost decât mine atenția asupra acestui aspect. Sau măcar să mă eliberez din când în cînd prin vorbă. Dacă tot se spune că suntem liberi... Nu fiți așa de sfătuitor, asta nu e înțelepciune. Uneori trebuie să taci ca să fii considerat înțelept.

ray51
ray51  •  23 Iulie 2019, 12:18
Postat de terezza pe 22 Iulie 2019, 23:57

Jurnaliștii din Romania nu stiu ce e ala respect, asa cum nu stii nici tu. Sunt prosti in meseria lor si in viata de zi cu zi, asa cum sunt si cititorii lor. Presa a stricat tara asta si tu vrei respect pentru ea ?!

Cu o astfel de atitudine nu vei concilia pe nimeni cu nimeni si nu vei ridica stacheta discutiilor on-line.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează