SPORTURI  »  TENIS  »  ATAC

Jucătoarele din circuitul WTA s-au unit împotriva Mariei Șarapova: "Toate gândim că este o trișoare!"

Mladenovici, în albastru, alături de Simona Halep. Sursa foto: Guliver/GettyImages
Mladenovici, în albastru, alături de Simona Halep. Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 20:25

Kristina Mladenovici a declarat că Șarapova este considerată o trișoare de restul jucătoarelor de tenis, după ce rusoiaca a fost depistată pozitiv la un control antidoping.

"Toate gândim şi spunem aici că este o trişoare. Te îndoieşti şi îţi spui că nu merită tot ce a câştigat. Este grav, dar e bine că totul se clarifică", a declarat ocupanta locului 29 WTA pentru presa franceză, potrivit news.ro.

Mladenovici a fost eliminată în turul al doilea de la Indian Wells de Iulia Putintseva din Kazahstan, în două seturi, 6-4, 6-4.

Maria Șarapova a făcut public faptul că a fost depistată pozitiv cu meldonium, la un control antidoping de la Australian Open. Substanța a fost interzisă de la 1 ianuarie 2016.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  13 Martie 2016, 17:56

Mladenovici a lasat deoparte orice urma de diplomatie.

onduku
onduku  •  13 Martie 2016, 01:53
Postat de catalynn pe 12 Martie 2016, 21:19

O atitudine corecta, trișoarea a venit numai cu scuze penibile pana acum, in loc sa spuna adevarul: am luat medicamentul cu pricina 10 ani nu pt ca aveam probleme cardiace ci pt ca imi creștea capacitatea de efort si desi știam foarte bine ca nu e moral, am facut-o pt ca nu era ilegal si pt bani mi-aș fi injectat si *** numai sa câștig cu orice preț si indiferent de mijloace! Daca spunea asa, atunci macar ii putea ierta jumătate din vina. Sunt curios daca Serena face parte si ea din cercul ăstora sau tace vinovată! Daca in cazul Șaradopovei lucrurile poate nu erau atâta de evidente, nu cred ca sunt mulți sa nu vadă ca Serena este mai "chimică" ca Oltchimul in zielele lui bune, chiar daca momentan steroizii, amabolizantele, hormonii, amfetaminele si ce o mai face parte din cocktailul său zilnic nu sunt inca interzise ... Evident ca un tolomac ca Fosfor va zice ca alea nu sunt decat Vitamina C, calciu efervescent sau .... extract de banană :-)

Marin Cilici de exemplu, ala s-a intors si joaca bine mersi cand trebuia sa ia pe viata. De fapt toti trisorii ar trebui sa ia pe viata!

onduku
onduku  •  13 Martie 2016, 01:51
Postat de alegzander19 pe 13 Martie 2016, 01:08

Pai daca cei care practica acest sport nu au dreptul sa comenteze oare cine ar avea acest drept? Cum sa nu se intrebe cand Sharapova pare ca joaca mai bine si cu mai multa energie in setul 3 fata de cum incepe meciul, asta desi mai avuse 3 zile consecutive cu partide in 3 seturi? Oare nu au dreptul sa intrebe daca nu cumva este din cauza acestei substante, care mareste circulatie sangelui si ajuta oxigenarea organismului maximizand astfel rezistenta corpului si accelerand recuperarea acestuia intre antrenamente si competitii? Partea cu intentia e greu sa demonstrezi oriunde, oricand indiferent ca e in sport sau nu. Numai ca pare destul de suspect sa ei un medicament timp de 10 ani ... cand tratamentul e recomandat de 4-6 saptamani ... pentru o posibila boala pe care acel medicament nu o trateaza in mod direct ... intr-o tara (ea fiind in SUA de la 9 ani) in care acel medicament nu este avizat, deci este ilegala prescrierea, comercializarea, folosirea lui si/sau introducerea in tara (SUA + UE + alte tari) ... la recomandarea unui medic care in mod normal si legal nu avea dreptul sa il prescrie (ca doar ea din Florida nu avea medicul la Moscova). Acum sincer .. chiar mai pare asa de inocenta? Iar apararea ei cu faptul ca nu a citit 1 mail este comica. La nivelul ei are o intreaga echipa care trebuie sa se asigure ca tot ce foloseste este legal. Eu cred a picat testul pt ca nu a fost destul doar cele cateva saptamani ca organismul ei sa elimine substanta folosita timp de

Medicamentul ala trateaza doar problemele inimii, este bun si in cazul diabetului si in impotenta. Si WADA sau care l-a interzis pentru ca s-a depistat ca are ajuta atletii in performante. Si peste 50 de atleti rusi, sportivi din diverse sporturi, au fost depistati din 2016 de cand s-a interzis. Chiar credeti ca nu li s-a comunicat sau oare ei inca l-au luat totusi? Eu cred ca au continuat sa-l ia si cumva s-a putut masca folosirea lui. Dar uite ca testele de la vreo agentie antidoping si-au facut datoria... Exista 2 agentii mari din State, si cica doar 1 e foarte buna!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează