SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Kim Clijsters, învingătoare la Miami

kim
kim

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2010 00:00

Kim Clijsters a cîştigat finala turneului Masters de la Miami, turneu dotat cu premii în valoare de 4,5 milioane de dolari.

Belgianca a  învins-o într-o manieră categorică pe reprezentanta gazdelor, americană Venus Williams în două seturi, scor 6-2, 6-1. Partida a durat doar 58 de minute. Pentru Kim Clijsters este cea de-a doua victorie de la Miami, după cea obţinută în 2005, cînd s-a impus fără să piardă vreun set pe parcursul turneului.

Victoria obţinută de cîştigătoara de la US Open o va readuce pe în top 10, pentru prima dată după revenirea în circuitul feminin, anul trecut.

"A fost nevoie să muncesc foarte mult pentru a reveni în formă şi trebuie să mulţumesc cîtorva persoane,  antrenorului meu de fitness şi soţului meu", a declarat Kim Clijsters.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
vera_rapid
vera_rapid  •  06 Aprilie 2010, 18:53

Bravo Kim! in curand o sa reajungi Nr.1 al tenisului feminin pt ca esti cea mai talentata jucatoare si este o reala placere sa te urmarim jucand!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează