SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Leonard Doroftei, comentariu caracteristic după performanța Simonei Halep: "Le stătea tuturor în gât!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 18:43

Leonard Doroftei (48 de ani) se bucură că Simona Halep a reușit să le închidă gura contestatarilor odată cu victoria de la Roland Garros.

Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Dan Udrea, a lansat o dezbatere incitantă (vezi detalii AICI!): este succesul Simonei Halep la Roland Garros cea mai mare performanță sportivă de după 1989?

"Moșul" Doroftei a intrat în joc. Crede că fiecare performanță este diferită și nu poate da un verdict.

"Fiecare cu ce îi place. Dacă îți place tenisul, atunci da, performanța Simonei Halep este cea mai mare. Dacă ești fanul boxului sau al gimnasticii, atunci poți avea alte preferințe. Depinde ce își doresc fanii: vor ca idolii lor să facă bani sau vor să ajungă la cel mai sus nivel. 

Este un rezultat meritoriu. Nu ai cum să nu îi recunoști meritele Simonei. Știm cât a muncit pentru a ajunge aici. Este o eroină a României. Ne-a demonstrat tuturor că se poate, știam că va veni și acest moment. Le stătea tuturor în gât: «N-ai titlu de Mare Șlem, nu ești valoroasă. Ne-a închis gura tuturor»", a declarat Doroftei la TV Telekom Sport.

Vezi și: Cum arată drumul Simonei Halep de la speranță la legendă: 10 ani de voință, dubii și triumf » Cele mai importante momente ale carierei

Un nou contract semnat de Simona Halep » Cu ce brand a semnat liderul WTA

FOTO București, noul New York » Mesaje uriașe de felicitare pentru campioana de la Roland Garros au împânzit Capitala

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
ucv1948
ucv1948  •  13 Iunie 2018, 12:06

Bravo Mosule !!!!!! Ma tineai treaz noptile sa te urmaresc si aveam o bucurie enorma cand te vedeam castigand , chiar daca a doua zi la munca eram mai mult adormit decat treaz :)) Iti multumesc si sa fii sanatos alaturi de familie .

106773433522190
Marcello Kazan  •  13 Iunie 2018, 00:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează