SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN MIAMI

Monica Niculescu - Caroline Wozniacki 4-6, 6-7(4) » Niculescu ratează calificarea în optimile turneului de la Miami

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 22:53

Monica Niculescu (locul 138 WTA) a ratat calificarea în optimile turneului de la Miami. Românca a făcut un meci bun, însă nu a rezistat forței fostului lider WTA, Caroline Wozniacki (13 WTA). Scorul a fost 4-6, 6-7(4).

Caroline Wozniacki va juca în turul următor cu Su-Wei Hsieh (27 WTA), jucătoare care a reușit să o elimine pe liderul WTA, Naomi Osaka. Mai jos, desfășurarea partidei.

Monica Niculescu - caroline wozniacki 4-6, 6-7(4)

Setul 2:

  • Woziniacki rezistă cu greu asediului lansat de Monica Niculescu și câștigă al doilea set și meciul, scor 7-6(4).
  • Niculescu face două game-uri superbe și restabilește egalitatea în setul secund: 5-5
  • Niculescu pierde din nou din ritm, iar daneza se distanțează la două game-uri: 3-5.
  • Wozniacki se desprinde repede în setul 2 la 2-0, dar Monica Niculescu face rebreak, apoi câștigă pe serviciul ei și restabilește egalitatea: 2-2

Setul 1:

  • Caroline Wozniacki face rebreak și câștigă setul. 
  • Niculescu reușește break: e 4-5!
  • Călin Ciorbagiu e de peste 12 ani antrenorul Monicăi Niculescu. Sfatul său a ajutat-o să obțină următorul game, dar apoi a punctat și Wozniacki, iar scorul e 2-5.
  • Monica Niculescu a apelat la antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, după ce Wozniacki a făcut 4-1. Ce i-a transmis el: „Ai rupt ritmul, nu trebuie să aștepți să construiești. Nu e bine pentru tine. Intri în capcana ei defensivă, îți dă mingi înalte, nu e OK că te înfigi în ele. Trebuie să rupi ritmul imediat cum ai un pic de avantaj. Concentrează-te bine pe treaba asta, că te bagi la joc de uzură și nu e bine. Pe uzură ai șanse mici cu fata asta. Mă înțelegi? Fă treaba asta pe care ți-am spus-o. Construiește și rupe ritmul când ai un avantaj mic. Limbajul corpului nu e bun.”
  • Wozniacki reușește primul break al meciului și câștigă game-urile de pe serviciul ei, astfel că se distanțează în primul set, scor 4-1.

Monica Niculescu a trecut în turul anterior de iberica Garbine Muguruza, scor 7-6 (0), 4-6, 6-2, iar în primul tur a jucat cu slovena Tamara Zidansek, scor 6-1, 6-2.

În schimb, Caroline Wozniacki a jucat doar în turul 2 și a trecut de Aliaksandra Sasnovich din Belarus, scor 6-4, 6-4.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1263585510338798
Ionut Necula  •  24 Martie 2019, 12:15
Postat de sakamoto pe 23 Martie 2019, 18:41

Monica isi da sufletul pe teren si o apreciez mult pt aceasta. Din pacate in afara de slice...tabula rasa! A adunat cam 3 milioane de dolari in cariera sa, ce nu este un lucru la indemina oricui. Munca multa, sacrificii, tot respectul! Vina pt ca tenisul romanesc produce jucatori si jucatoare slab pregatiti, o are conducerea tenisului romanesc. Incapabili si indolentzi. Ar trebui adusi in tzara antrenori din Cehia, Rusia, Frantza, Spania, Croatzia, Germania, care sa ii invetza pe antrenorii romani, ce se ocupa cu cresterea copiiilor, tenisul modern. Din nefericire tenisul romanesc, este cu 50 de ani in urma. Dupa FRT... POTOPUL!

Venituri în carieră 5.671.660 dolari americani[1] Modificați la Wikidata

albalbastru72
albalbastru72  •  24 Martie 2019, 11:54

Niculescu deja e prea sus in raport cu tenisul practicat.Nu stie sa joace decit slice toate mingiile,ca incepatorii,nu ajungi nicaieri cu jocul asta.

tennisfan86
tennisfan86  •  24 Martie 2019, 07:49
Postat de 1ianuarie pe 23 Martie 2019, 23:45

Între timp,Osaka, nr 1 mondial,a fost eliminată de Hsieh...

Ma intreb daca japonezii se apuca de comentarii de prost gust ca a unora de pe aici (cica "frati" romani, dar ma indoiesc): "un anti talent, care castiga doar cu adversare slab cotate", " a bagat taica-sau la pariuri, ca de, asa e neamul lor", "cel mai mincinos numar 1 din istorie", " Naomi, ***, cea mai slaba, mie imi place Misaki Doi". Aviz numai romanilor *** si xenofobi, cultura si civilizatie, atat va zic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează