SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HOBART

VIDEO Irina Begu, calificare în turul II la Hobart » Ana Bogdan, eliminată după un set 2 de coșmar

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 13:06

Irina Begu, locul 76 WTA, s-a calificat în turul II de la Hobart, după ce a trecut de Heather Watson, locul 93 WTA, scor 6-1, 6-4. Ana Bogdan, locul 81 WTA, a pierdut cu tunisianca Ons Jabeur, locul 58 WTA, scor 6-7, 2-6.

FINAL // Irina Begu - Heather Watson 6-1, 6-4

Irina Begu, locul 76 WTA, a câștigat categoric primul meci din acest sezon, 6-1, 6-4 cu Heather Watson, locul 93 WTA. 

 Begu a pierdut primul game al meciului, în cara a servit, dar și-a îmbunătățit jocul și le-a câștigat pe următoarele 6.

Setul doi a fost mult mai echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4, când Irina Begu a făcut singurul break al setului. Ulterior, Begu a servit foarte bine și a câștigat game-ul și meciul.

"A fost un început  bun de meci, am jucat bine. E important să câștigi primul meci al anului. Am lucrat mult la serviciu înainte de acest sezon. Azi am servit foarte bine. Am început bine sezonul", a declarat Begu după meci.

Irina Begu va juca în runda următoare cu învingătoarea partidei dintre Anna Blinkova, locul 96, și Shuai Zhang, locul 40.

FINAL // Ana Bogdan - Ons Jabeur 6-7, 2-6

Ana Bogdan, locul 81 WTA, a pierdut cu tunisianca Ons Jabeur, locul 58 WTA, scor 6-7, 2-6. 

 

Primul set a fost unul extrem de echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap, făcând câte două break-uri. Setul a ajuns în tie-break, după ce Jabeur a avut 3 mingi de set. Tie-break-ul a fost extrem de încins, Jabeur câștigând cu 10-8.

În setul doi, Jabeur a dominat și a jucat mai bine. Tunisianca a avut 4-0, scor la care Bogdan a câștigat două game-uri. Românca nu a avut puterea de a egala. Tunisianca a câștigat setul cu 6-2 și s-a calificat în runda următoare. 

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
robby73
robby73  •  07 Ianuarie 2019, 20:54
Postat de ticbis pe 07 Ianuarie 2019, 17:47

Imi cer scuze pentru confuzia din comentariul anterior: Nu Ana Bogdan a jucat in 2008 finala de junioare de la Roland Garros cu Simona Halep, ci Elena Bogdan. Totusi, in 2009, Ana Bogdan era considerata (si clasata) A DOUA JUCATOARE a lumii la nivel de junioare; asadar, sensul si argumentatia mea din precedentul comentariu raman valabile 100%.

Ar trebui să îți ceri scuze că te-ai născut, la câte prosti vorbești!

ticbis
ticbis  •  07 Ianuarie 2019, 17:47

Imi cer scuze pentru confuzia din comentariul anterior: Nu Ana Bogdan a jucat in 2008 finala de junioare de la Roland Garros cu Simona Halep, ci Elena Bogdan. Totusi, in 2009, Ana Bogdan era considerata (si clasata) A DOUA JUCATOARE a lumii la nivel de junioare; asadar, sensul si argumentatia mea din precedentul comentariu raman valabile 100%.

ticbis
ticbis  •  07 Ianuarie 2019, 17:28
Postat de catalynn pe 07 Ianuarie 2019, 16:59

Iar te-ai trezit ma vorbind aiurea!? Da, Ana e mai frumosă decat imensa majoriate a fetelor din top 100 WTA, incluzându-o si pe Simona, insa cam asta e singurul capitol unde natura a fost mai darnica cu ea. Ai vazut-o in persoana!? Io da, ca e legitimata la Steaua ca si Miki si Piti, si pot sa iti spun ca e o fata absolut obișnuita, nu are nimic deosebit la capitolul fizic care sa o ajute. Simona da, chiar are un avataj fizic important: picioarele! Cand alea o vor lasa si nu va mai putea alerga pe linia de fund si trimite tot inapoi, cariera ei se încheie.

Sunt doua jucatore de tenis de aceeasi varsa, 26 de ani; ambele strict cu scoala de tenis din Romania; au jucat finala de junioare de la Roland Garros una contra celeilalte in 2008; dupa 10 ani, una e LIDER MONDIAL in circuitul WTA de 61 de saptamani, cealalta e NIMENI, e doar "frumoasa"!:) Daca in mintea ta poti compara sportiv si poti pune semnul egal intre aceste doua cariere, esti dus cu pluta! Iar daca tie iti tine de cald ca toate nulitatile din sport activeaza la clubul jalnic al Armatei, inclusiv clona de la fotbal din liga a IV-a de amatori, inseamna ca n-ai toate tiglele pe casa!!! Sau, mai degraba, esti doar un talpanist spalat pe creier de un regim anacronic, nedemn de civilizatia europeana!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează