SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Lupta pentru Turneul Campioanelor e mai încinsă ca niciodată! Simona Halep își așteaptă ultimele 3 adversare

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 18:35

Lupta pentru ultimele 3 poziții care asigură calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore este din ce în ce mai incitantă.

  • Ediția din 2018 a Turneului Campioanelor se desfășoară în perioada 21-28 octombrie.

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a deschis lista jucătoarelor calificate la Turneul Campioanelor. Pe româncă au urmat-o nemțoaica Angelique Kerber (3 WTA), daneza Caroline Wonziacki (2 WTA), nipona Naomi Osaka (4 WTA) și cehoaica Petra Kvitova (7 WTA). 

Cum arată lupta pentru ultimele 3 poziții disponibile

Sloane Stephens, 3943 de puncte

Americanca, locul 8 WTA, a decis să nu participe la niciunul dintre cele 3 turnee care se desfășoară săptămâna aceasta. 

Elina Svitolina, 3850 de puncte

Ucraineanca Svitolina (5 WTA) are un final slab de an. Principală favorită la Hong Kong, Elina a trecut fără probleme în primul tur de australianca Priscilla Hon (181 WTA), scor 6-2, 6-3. În turul următor va juca împotriva lui Nao Hibino (125 WTA).

Karolina Pliskova, 3720 de puncte

Cehoaica Pliskova (6 WTA), favorită principală la Tianjin, va juca mâine în turul secund împotriva slovenei Polona Hercog (77 WTA).

Kiki Bertens, 3710 puncte

Olandeza Bertens(10 WTA), deținătoarea recordului de cele mai multe victorii în fața jucătoarelor din top 10 în 2018, participă la Linz. A doua favorită a turneului va juca în primul tur împotriva austriecei Barbara Haas (192 WTA).

Vezi și: Ultimele detalii despre recuperarea Simonei Halep: ce turneu se promovează cu un interviu al jucătoarei noastre

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  09 Octombrie 2018, 21:01

Alo, domnule jurnalist ,la TC o jucatoare poate intalni maxim CINCI adversare !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează