SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Maria Şarapova a fost eliminată şi Simona Halep profită! » Bombă la Indian Wells! Înfrîngere pentru Rafael Nadal

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 martie 2014 10:49

Maria Şarapova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă cu scorul de 6-3, 4-6, 7-5, de italianca Camila Giorgi, locul 79 WTA, venită din calificări, în turul trei al turneului de la Indian Wells.

Astfel, sportiva rusă nu-şi mai poate apăra trofeul cucerit în 2013, iar Simona Halep este cea care profită după acest eşec. Jucătoarea română a depăşit-o deja în clasament, iar Şarapova a căzut pe 7 în clasament. Simona poate urca pe 5 după Indian Wells dacă Jankovici şi Kvitova vor avea aceleaşi rezultate ca Halep. Aici sînt toate calculele.

Halep joacă în această seară, de la 20:00, cu Eugenie Bouchard, în direct la Dolce Sport 3.

Rafael Nadal eliminat!
Deţinătorul trofeului a suferit a doua sa înfrîngere în 2014, fiind eliminat, cu scorul de 6-3, 3-6, 7-6 (5), de ucraineanul Alexander Dolgopolov, locul 28 ATP, în turul 3 al turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells, după un meci de două ore şi 20 de minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  12 Martie 2014, 10:22

Simona, le-a dovedit scepticilor, care nu o vedeau in Top 10 decit conjunctural, ca este o meritoasa jucatoare. In mod cert va creste valoric-munceste mult si bine-iar locul ei este intre primele 5 jucatoare din lume. Cu siguranta antrenorul ei o va ajuta mult. Deja a obtinut performane, pe care nu le-a atins nici o tenismena din Romania-cu exceptia V Ruzici la RG-dar Simona are timp sa depaseasca orice prag.Respect SIMONA HALEP!Te iubim!

p56p
p56p  •  11 Martie 2014, 13:43

Joc FOARTE greu pentru Simona. Cred ca nu va fi un meci echilibrat ci va castiga una din ele foarte clar. Daca Simona va juca numai cu al doilea serviciu va pierde fara drept de apel, vor fi o multime de retururi castigatoare pentru EB. Simona ne-a dovedit de multe ori ca se poate concentra in meciurile importante, sper sa se intample si in seara asta. Cea care va castiga va fi favorita in meciul pentru semifinale. Hai Simona!

dilibau
dilibau  •  11 Martie 2014, 12:40

Bouchard e nuca tare, daca Simona se va gandi la fazele superioare si nu se va concentra pe canadianca va iesi rau... Ea trebuie sa confirme, dar trebuie sa ia fiecare meci ca si cum ar fi finala turneului si atunci va ajunge unde isi propune si unde vrem cu totii s-o vedem, adica in primele 3 din lume. HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează