SPORTURI  »  TENIS  »  AFACERE

FOTO Maria Sharapova investește într-o afacere alături de Jay-Z și Rihanna: „Poate revoluționa recuperarea”

Maria Sharapova, foto: Imago +25   FOTO
Maria Sharapova, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 13:58 / Actualizat joi, 04 martie 2021 15:28

Rusoaica Maria Sharapova, 33 de ani și de 5x câștigătoare de Grand Slam, se concentrează foarte mult pe mediul de afaceri, după retragere. 

  • Sharapova a ajuns investitor și consilier la Therabody, o companie care produce instrumente de masaj cu percuție pentru atleți, dar și pentru persoane care suferă de diferite afecțiuni;
  • Alături de Maria Sharapova, compania mai este promovată de alte 100 de superstaruri, printre care cântăreții Jay-Z sau Rihanna, precum și actorul Daniel Craig, dispuși să investească în compania de tech.
+21 FOTO

Maria Sharapova: „Îmi place să pun experiența din sport în practică”

„Am aflat despre Therabody mult mai devreme decât am devenit investitor în proiect, când eram jucător profesionist de tenis. La început, am fost atrasă de tehnologia care vizează refacerea sportivilor de la diferite discipline și apoi am aflat că această companie lansată în 2016 caută un partener. 

Mai mult decât atât, nu era vorba de o singură investiție, fiindcă aveau nevoie de un consultant din lumea sportului, de o persoană cu aceleași idei, care să-i ajute la intrarea pe piețele internaționale. Am decis că e o idee excelentă, îmi place să îmi pun experiența în practică. În general, este util să implicăm sportivi în astfel de proiecte, fiindcă am avut o perioadă îndelungată corpurile la limită și știm ce trebuie făcut”, a explicat Masha. 

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din sport, dar locul 3 este o surpriză absolută!

Cu ocazia finalului de 2020, Yahoo Finance a întocmit topul celor mai bogate sportive din istorie. Primele trepte ale podiumului sunt ocupate de Serena Williams (39 de ani) și Maria Sharapova (33), dar al treilea nume din ierarhie este o surpriză totală.

Citește și:

EXCLUSIV Continuă reacțiile în scandalul Țiriac-Ohanian: „E ușor să-ți faci reclamă vorbind de rău pe cineva. În fața lui Țiriac nu mișcă nici musca!”

Imperiul financiar Naomi Osaka » Lecția predată de japoneză superstarurilor Serena Williams și Maria Sharapova: „Sunt 3 zone pe care le atinge”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează