SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Maria Sharapova atacă poziția Simonei: "Ăsta este obiectivul suprem. Sunt multe oportunități acum"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 10:31

Maria Sharapova (30 de ani) a fost invitata organizatorilor Australian Open în timpul tragerii la sorți a tabloului și a vorbit despre principalele sale obiective.  

"Vreau să fiu mamă la un moment dat, să termin cu turneele și competiția, dar nu a venit acel moment. Încă vreau să joc. Nu există o cale ușoară de a ajunge în top. Trebuie să bați jucătoarele de top pentru a ajunge acolo. 

Locul 1 WTA este obiectivul suprem. Va trebui să muncesc ajung acolo. Sunt multe oportunități acum în circuit, mai ales că turneele de Mare Șlem au fost împărțite. Sunt multe șanse, multe fete care au pot să câștige. Sper să fiu și eu acolo. Am avantajul că am mai câștigat la acest nivel, știu ce înseamnă asta", a declarat Sharapova în cadrul tragerii la sorți a tabloului de la Australian Open. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
194362334230310
Robert Damian  •  11 Ianuarie 2018, 13:09

Sant mai multe oportunitati???????Adica,sa intelegem,substante nedetectabile???????

194362334230310
Robert Damian  •  11 Ianuarie 2018, 12:40

Draga Dopatova,pe locul 1 Mondial nu mai ajungi nici cu o tona de Meldonium!!!!!Nu te mai agita degeaba,ca i-ti cresc si mai mari mustatile!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează