SPORTURI  »  TENIS  »  SPORTIVI

FOTO Maria Sharapova, corp de invidiat și după retragere! Ce gustare preferă după antrenamente + mica plăcere vinovată

Maria Sharapova a cucerit 5 trofee de Grand Slam în carieră +31   FOTO
Maria Sharapova a cucerit 5 trofee de Grand Slam în carieră

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 10:55

Maria Sharapova (33 de ani) continuă să se mențină în formă chiar și după ce și-a anunțat retragerea oficială din tenis.

Recent, rusoaica a afirmat că mâncarea sa favorită de tip fast-food este un sandwich picant de pui. Chiar dacă nu este cel mai sănătos aliment, preparatul are numeroase proteine și mai puține grăsimi decât celelalte opțiuni dintr-un meniu fast-food.

După antrenamente, Sharapova a dezvăluit ce gustare preferă. „Astăzi am mâncat un avocado, dar am avut doar 10 minute înainte de o conferință”, a spus Maria, citată de Tennis World USA.

+27 FOTO

Maria Sharapova s-a retras în februarie:

„Cum lași în urmă singura viața pe care ai cunoscut-o vreodată? Cum te îndepărtezi de arenele pe care te-ai antrenat de când erai doar o fetiță, de jocul pe care îl iubești, unul care îți aducea lacrimi nevăzute și bucurii nespuse, un sport în care ai găsit o familie, alături de fani care au fost în spatele tău mai bine de 28 de ani? Sunt nouă în asta, așa că vă rog să mă iertați. La revedere, tenis”

5 trofee de Mare Șlema câștigat Maria Sharapova în cariera sa, Australian Open 2008, Wimbledon 2004, US Open 2006, Roland Garros 2012, 2014, disputând alte cinci finale în astfel de competiții

36 de titluriWTA a cucerit Maria Sharapova în cariera sa

Citește mai multe știri din tenis:

Roland Garros se joacă pe GSP.ro » Timp de două săptămâni, oferim istorii și întâmplări interesante de pe zgura pariziană

Maria Sharapova, rugată să intervină în Rusia: „Masha, avem nevoie de ajutorul tău, numai tu ne poţi ajuta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1cesare
1cesare  •  25 Mai 2020, 12:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1cesare
1cesare  •  25 Mai 2020, 12:34

... dopatova ... încă e promovată pentru că are de terminat contracte cu sponsori puternici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează