SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

S-a terminat superduelul dintre Maria Sharapova și Garbine Muguruza » Scor ȘOCANT

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 16:22

Garbine Muguruza, locul 3 WTA, s-a calificat în semifinale la Roland Garros, după ce a trecut categoric de rusoaica Maria Sharapova, locul 30 WTA, scor 6-2, 6-2. Va juca în runda următoare cu învingătoarea meciului Simona Halep - Angelique Kerber.

Garbine Muguruza a câștigat autoritar primul set, 6-2. Iberica a făcut mai puține greșeli și a fost mai sigură în lovituri. De partea cealaltă, Sharapova a greșit mult și a avut un nivel foarte scăzut la serviciu. În primul set, Masha și-a cedat de două ori serviciul, iar Muguruza a condus cu 4-0. Sharapova a câștigat două game-uri, dar tot Muguruza a câștigat setul.

Este cea mai dură înfrângere a Sharapovei la un Grand Slam, după cea din 2012, de la Australian Open, 3-6, 0-6 contra Victoriei Azarenka.

27
de greșeli neforțate a făcut Maria Sharapova, spre deosebire de cele 15 ale lui Muguruza

În prima semifinală de la Roland Garros se vor duela Madison Keys și Sloane Stephens.

Garbine Muguruza - Maria Sharapova 6-2, 6-1

MECI GARBINE MUGURUZA: Garbine Muguruza a câștigat autoritar acest set și meciul, dominând autoritar și profitând de erorile Sharapovei
Muguruza - Sharapova, 3-1:
Iberica domină autoritar jocul și a mai făcut un break. În continuare, Masha este depășit clar și face multe greșeli
Muguruza - Sharapova, 1-1:
Început echilibrat de set. Fiecare jucătoare a făcut câte un break

A început setul doi. Sharapova servește prima

SET GARBINE MUGURUZA 6-2: Muguruza câștiga autoritar primul set, scor 6-2. Iberica a controlat schimburile, a greșit mai puțin și a fost mai sigură în momentele importante. Sharapova a fost ezitantă la serviciu și a făcut multe greșeli, fiind depășită la toate capitolele de adversara ei
Muguruza - Sharapova, 5-1:
Iberica este la conducerea meciului, fiind la un game de câștigare. Toate game-urile sunt extrem de disputate, dar în momentele cheie Muguruza este mai sigură și ia deciziile mai bune
Muguruza - Sharapova, 4-0: 
Garbine continuă jocul excelent. A mai câștigat două game-uri, dintre care unul pe serviciul Sharapovei. Maria servește foarte slab în acest debut de meci, în timp ce Muguruza este foarte agresivă și nu greșeșete.

Muguruza - Sharapova, 2-0:Garbine începe mai bine meciul. După două game-uri tensionate, Muguruza este în avantaj, reușind un break. Masha face mai multe greșeli, în timp ce iberica este foarte sigură pe ea. Jocul este foarte aspru și mereu la limită

A început meciul. Sharapova servește prima

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
518396918348499
Viorica Alexandru  •  06 Iunie 2018, 20:52

daca puneati "superduel" in ghilimele, erati pe-aproape.... Simona nu este Sharapova, mai Muguruza....

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  06 Iunie 2018, 20:12
Postat de Nandor Ioan pe 06 Iunie 2018, 18:29

De cand nu se mai ''prafuieste'',rusoaica e fix pix !!!Ceea ce e mai grav este faptul ca ''oficialii'',mai ales cei americani, stiau de metehnele gloabei,insa n-au ''deranjat-o'' cu nimic !!Acum i se vede valoarea !!

De acord cu comentariul tau cu amendamentul ca i se potriveste si Serenei( ma refer la comentariu).

claudiu.h12
claudiu.h12  •  06 Iunie 2018, 19:02

Șocant este ca incă există jesepe.ro

Vezi toate comentariile (13)
Comentează