SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ANTWERP

MARIUS COPIL - ANDY MURRAY // VIDEO Copil a luptat admirabil, dar a pierdut un meci de mare luptă contra lui Andy Murray

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 23:13

Marius Copil (29 de ani, 92 ATP) a pierdut la mare luptă duelul cu Andy Murray (32 de ani, 243 ATP) din sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Antwerp (Belgia). Românul a cedat în trei seturi echilibrate, scor 3-6, 7-6 (7), 4-6, după două ore și 38 de minute de joc.

Copil a făcut un prim set sub așteptări, manșă în care și-a pierdut serviciul de nu mai puțin de 3 ori. Murray l-a dominat pe român și s-a impus cu 6-3, în 43 de minute.  

Deși meciul se îndrepta către o victorie în minimum de seturi a britanicului, Copil a oferit o luptă admirabilă. A revenit de la 2-5, a salvat o minge de meci și a trimis in-extremis partida în decisiv. 

Copil a reacționat solid și în setul trei. A condus cu 4-3, dar Murray a fost prea puternic în ultimele game-uri ale partidei, impunându-se cu 6-4. Andy bifează astfel prima semifinală într-un turneu ATP din 2017, când ajungea în careul de ași de la Roland Garros. 

Murray îl conduce acum  pe Copil cu 3-0 în raportul meciurilor directe. Scoțianul s-a impus la Antwerp, la Washington, în 2018, și la Madrid, în 2017.  

 Marius Copil - Andy Murray 3-6, 7-6 (7), 4-6

Vezi și: 

Simona Halep va face pereche cu Horia Tecău la dublu mixt și cu Irina Begu la dublu feminin la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vishnu
vishnu  •  18 Octombrie 2019, 21:01

Copil e varza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează