SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROTTERDAM

Marius Copil, out de la Rotterdam! A pierdut după un meci de oră și 20 de minute

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 15:13

După ce a jucat finala la Sofia, pierdută cu Mirza Basic, Marius Copil a fost eliminat în turul I al turneului de la Rotterdam.

La competiția din Olanda, Copil, locul 74, a pierdut categoric în fața lui Damir Dzumhur, locul 29 ATP, scor 4-6, 4-6, după un meci care a durat o oră și 19 minute.

În primul set, Copil a pierdut o singură dată pe propriul serviciu, la 1-1, suficient pentru a pierde setul. În setul doi, Copil și-aa cedat din nou serviciul la 1-1, dar la 4-3 pentru Dzumhur, Copil a egalat, făcut un break. Imediat, românul și-a pierdut din noul serviciul, iar bosniacul a servit cu succes pentru câștigarea partidei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează