SPORTURI  »  TENIS  »  CONFLICT

Marius Vecerdea, concurentul lui Ion Țiriac, răspuns dur pentru Simona Halep: „Te tratez cu compasiune” + Cum l-a caracterizat pe fostul tenismen

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 16:09

După ce Simona Halep (28 de ani) și Sorana Cîrstea (29 de ani) au sărit în apărarea lui Ion Țiriac (80 de ani) prin mesaje postate pe paginile lor de Facebook, a apărut și prima reacție.  

Marius Vecerdea (45 de ani), concurentul lui Țiriac la șefia Federației Române de Tenis, a postat pe rețelele sociale o scrisoare deschisă către Simona Halep. Acesta s-a arătat deranjat de postarea sportivei, căreia i-a ținut pe Facebook o lecție de moralitate și nu numai. 

De asemenea, acesta a scris, în finalul postării, un mesaj de susținere pentru actualul minsitru al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe. 

RĂSPUNS SIMONEI HALEP, dar și domnului Ministru al sportului IONUT STROE! Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justitiei din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, și că ai fost folosită intr-un mod josnic pentru a mă ataca direct dar mai ales pentru a amenința și a manipula noul Ministru al sportului!
Te iert Draga SIMONA și te tratez cu COMPASIUNE! Te înțeleg așa îi înțeleg pe toți sportivii care nu au acces la o EDUCAȚIE desăvârșita, la o EDUCAȚIE care sa producă oameni compleți cu INTEGRITATE și spirit civic NU doar campioni gen gladiatori crescuți doar pentru a arăta ca munca și doar munca, fără vreo iluminare spirituală este cea care prevalează și este folosită ca exemplu de urmat.

Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca știu exact cum aceasta EDUCAȚIE ne învață sa fim doar umili și ascultători, ne învață doar sa muncim și sa ne sacrificam pentru a arăta dușmanilor poporului (acești străini care ne vor răul), ce mândru este sa fim români (parca era un slogan pesedist de campanie). 
Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca văd copii care știu doar de frica greșelii, care învață fără sa fie functionali, care fac sport doar pentru victoria cu orice preț fără compasiune pentru celălalt, fara sa știe de sănătate sau de bucuria altor lucruri de pe pământ!
Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca văd chiar și Adulți, oameni striviți de frica de a Răspunde unui mare magnat. Îți scriu dragă SIMONA, ție și celor care te îndrăgesc, că a venit timpul sa ne trezim, sa ieșim la lumina, sa avem curajul de a sta drepți, sa ne implicam civic și sa mergem LA VOT, sa aruncăm in negura timpului acest nou comunism care ne-a ținut captivi.

Draga SIMONA, a venit timpul sa înțelegi ca Țiriac știe sa folosească valorile acestui popor in interesul lui și al acoliților lui si a învățat de pe vremea lui Gheorghe Maurer, apoi Ceaușescu - Iliescu - Adrian Năstase - Dragnea și Ponta (cu ajutorul căruia a înscăunat șef la Federatia Romana de Tenis in 2013, un alt securist comisar din MAI).
Draga Simona, a venit timpul sa înțelegi ca Țiriac știe ca marii campioni din comunism au crescut fără știință de carte pe modelul rusesc - cu munca de gladiator - pentru a putea fi apoi folosiți in interesul partidului iubit, și pentru a arată poporului mândru ce rezultate extraordinare avem împotriva vestului!
Draga SIMONA, Țiriac știe ca marii sportivi astfel crescuți sunt arma perfecta in mâinile unor păpușari excroci de cea mai joasa speța! Țiriac știe cum sa manipuleze un astfel de sportiv crescut cu multă munca, rod al efortului incredibil al părinților și celor apropiați!

Draga SIMONA, oare te-ai gândit dacă este ok sa garantezi tu public, prin influența ta mediatica, peste JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA, ca Țiriac a fost ales corect și democratic? Oare așa ai văzut tu ca se decide un meci pe terenurile de tenis din țările civilizate? Adică o minge out este judecată in funcție de locul ocupat in ierarhia mondiala? Oare meciurile au un arbitru sau se arbitreaza in funcție de ce spune Federer sau Halep? Oare doar prezenta unui mustăcios octogenar miliardar este GARANTIA STATULUI DE DREPT DIN ROMÂNIA? Oare nu este o Amenințare la adresa JUSTIȚIEI ca o personalitate sa facă asemenea presiuni garantând public ca Țiriac ar fi democratic ales, când încă judecătorii deliberează? Draga SIMONA, te anunț ca vremea fosilelor comuniste apune curând (poate nu chiar pana te întorci tu din vacanța). Te anunț ca vremea securiștilor siniștrii care folosesc astăzi informația și tehnologia in mod malefic, ESTE ISTORIE, iar oamenii SE TREZESC, și sunt decisi sa vadă și altceva, sa renască!

Domnule Ministru Ionut Stroe, va rog sa fiți puternic, mai sunt câțiva securiști comuniști in Minister dar va asigur ca vor pleca singuri dacă faceți curat. Aveți curaj, nu va lăsați intimidat de actiunile gen comunist totalitarist in forța ale mustaciosului octogenar miliardar! Va asigur ca va fi istorie in curând! LA VOT OAMENI BUNI!” - Marius Vecerdea, pe Facebook.

VEZI ȘI:

Simona Halep și Sorana Cîrstea, AGENȚI ELECTORALI pentru Ion Țiriac » Mesaje de susținere și atacuri directe la MTS

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
967867659924378
Paul Cocos  •  10 Noiembrie 2019, 13:17

WC(rdea).....***, se misca precum un sifoner, vorbeste ca o statuie....ai fi avut o doza mica de credulitate..... esti doar un oportunist, nimic mai mult. Nu-mi place Halep ca om, ca femeie nici atat.... nu-mi place jocul ei......dar ma bucura victoriile ei.....ca roman. Intre tine si ea, e un univers....alege-l tu. Esti *** si nici sanse prea mari nu mai ai sa cresti. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2145600319080322
Dobrin Costel  •  10 Noiembrie 2019, 13:04

Daca apara pe altul ....o credeam . Dar sa aperi pe un rechin ca Tiriac ...este prea mult ! Eu nu uit pariurile lui , cu A. Nastase pe masini si sali de sport . Sa il lasam pe Tiriac in universul lui ( asa cum au avut Patriciu si alti .......si care au sfarsit fiind uitati de lume ).

518396918348499
Viorica Alexandru  •  10 Noiembrie 2019, 12:19
Postat de Trofim Daniel Forogau pe 07 Noiembrie 2019, 20:23

Ar trebui sa aiba mai multa rabdare in schimburile sale,sa nu faca crize de isterie lovindu-si mereu coapsa stanga risca o fractura de femur,trebuie sa fie mai smechera in partida,eu cred ca ar trebui sa ia lectii de la Bianca !!!

flamdule, iar te preocupa ceva si nu stii ce...

Vezi toate comentariile (65)
Comentează