SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Marţi are loc tragerea la sorţi pentru Cupa Davis

romania
romania

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Marţi, la Londra, are loc tragerea la sorţi pentru barajul Grupei Mondiale. Echipa României de Cupa Davis îşi afla adversarul din barajul pentru Grupa Mondială. La tragere vor participa echipele care au pierdut în primul tur al Grupei Mondiale în 2010 şi cele care au cîştigat întîlnirile din eşalonul al doilea al Cupei Davis.

România a învins Ucraina cu 3-1 şi şi-a cîştigat dreptul de a juca din nou la  baraj, dar nu va fi cap de serie, astfel ca va avea parte de un adversar tare, dIn Grupa Mondială. De acolo vin Elveţia, Germania, India, Suedia, Ecuador, SUA, Israel şi Belgia, iar alături de România au ajuns la baraj Columbia, Brazilia, Australia, Kazahstan, Austria, Italia şi Africa de Sud.

Variantele pentru România
Elveţia (deplasare)
Germania (acasă)
India (deplasare)
Suedia (acasă)
Ecuador (acasă)
SUA (acasă)
Israel (acasă)
Australia (acasă
)

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (9)
 •  10 Mai 2010, 23:36

Cei mai bine clasati indieni sunt 109 si 266 ATP. Asa ca nu prea vad cum ne-ar putea spulbera. Eventual daca intru si joc eu in locul lui Hanescu :). Mai gandeste inainte sa scrii maestre.

 •  10 Mai 2010, 22:43

India pe gazon ne spulbera nu mai vb prostii ca vrem India

 •  10 Mai 2010, 22:41

Ecuador sau Israel in rest nici o sansa!! si cu astea 2 va fi greu intr-un jucator dar jucam acasa sunt sanse in rest jale.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează