SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Martina Navratilova trage concluziile după ce a urmărit-o pe Bianca Andreescu » Ce defecte a sesizat la câștigătoarea de la Indian Wells

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 15:25

Martina Navratilova (62 de ani), câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, susține că a urmărit-o cu atenție pe Bianca Andreescu (18 ani/24 WTA) la Indian Wells, competiție pe care jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat-o.

Anul trecut, Osaka a fost marea surpriză, iar anul acesta este Andreescu. Va fi cu siguranță în top 10 WTA, dacă nu cumva chiar mai sus, dacă va continua așa. N-am niciun dubiu!”, a spus Navratilova la BT Sports.

Navratilova s-a arătat surprinsă și de ambiția de care a dat dovadă Bianca în finala cu Angelique Kerber: „De fiecare dată când ne gândeam că «Asta e» sau că nu are jocul, încrederea sau picioarele, Bianca ne demonstra că ne înșelam! A venit de nicăieri și a meritat să câștige Indian Wells. A jucat incredibil și este aici ca să rămână! Abia aștept să văd cum va deveni o jucătoare și mai bună. Este precum Andy Murray! Are tot ce-i trebuie, pur și simplu are o încredere magnifică în ea.

Cel mai mult își poate îmbunătăți lovitura de forehand, are probleme cu ea când devine nervoasă. Din punct de vedere fizic va deveni mai puternică odată cu trecerea timpului. Totuși, are niște lovituri de excepție. Are un IQ al tenisului de zile mari, iar loviturile sale sunt senzaționale”.

Bianca Andreescu a învins-o în finala de la Indian Wells pe Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4. Bianca se va întâlni în turul 1 de la Miami cu Irina Begu (70 WTA) în această săptămână.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
2703631392996694
Andreea Gabriela Năpîrlică  •  23 Martie 2019, 22:14

Bravo, Bianca! Deși reprezinți Canada, pt mine tot româncă ești, asa ca de la Indian Wells încoace te urmăresc și te susțin cel mai tare, mult succes! Sper ca gustul banilor și al succesului sa nu te îndepărteze de performanta, ai toate ingredientele sa câștigi orice turneu, depinde de cum vei aborda tenisul pe viitor...

1065341886885324
Eugen Keri  •  20 Martie 2019, 10:23

Invidia este trasatura caracteristica romanilor.lasati_-o in pace pe Bianca Andreescu, este pe drumul ei si e bun. Apreciati-i munca , marele efort pe care il face .

klauz
klauz  •  20 Martie 2019, 09:11

Pe scurt: Bianca Andreescu stie tenis si are talent! Spre deosebire de altele (sau alta)...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează