SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Un jucător de tenis maghiar, revoltat după decizia ATP: „Sunteți serioși?!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 13:16 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 13:16

Maghiarul Marton Fucsovics (30 de ani), locul 55 în clasamentul ATP, este revoltat după ce ATP a decis să nu acorde puncte jucătorilor pentru ediția din acest an a Wimbledon.

În dezacord cu oficialii Wimbledon, care au interzis jucătorii din Rusia și Belarus la ediția din acest an, ATP și WTA, forurile care conduc tenisul masculin, respectiv feminin, au decis să nu acorde puncte participanților la Wimbledon din acest an. Așadar, toți jucătorii vor pierde punctele câștigate anul trecut la All England Club.

Djokovic, marele pierzător după decizia ATP cu privire la Wimbledon » Va ceda fotoliul de lider mondial!
ATP
Djokovic, marele pierzător după decizia ATP cu privire la Wimbledon » Va ceda fotoliul de lider mondial!

Marton Fucsovics, revoltat după decizia ATP: „Sunteți serioși?!”

Printre cei care au avut un parcurs impresionant la Wimbledon 2021 se numără maghiarul Marton Fucsovics, care a fost eliminat de Novak Djokovic în sferturi, 3-6, 4-6, 4-6. El și-a exprimat nemulțumirea pe contul de Instagram:

„Fără puncte la Wimbledon în acest an, iar punctele din 2021 vor fi scăzute. Nu avem posibilitatea de a le apăra. Sunteți serioși, ATP??? De pe locul 60 voi cădea pe 130. Mulțumesc!

Grație calificării în sferturi din 2021, Fucsovics a acumulat 360 de puncte, pe care le va pierde ca urmare a deciziei ATP. Momentan are 965 de puncte, iar ierarhia este foarte strânsă.

În 2022, Fucsovics a disputat 21 de meciuri, 10 câștigate. Cea mai bună poziție ocupată în carieră este locul 31, în martie 2019.

Mai multe știri din tenis: 

Sfatul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep înainte de Roland Garros: „E mai important să faci asta”

Roland Garros creează „o bulă” pentru jucători, după scandalul cu Naomi Osaka de anul trecut. Amelie Mauresmo: „Nu e împotriva jurnaliștilor, dar vom pune moderatori în săli”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
GeorgePops
GeorgePops  •  23 Mai 2022, 03:15

Ce mai este normal! Jucători naționalei romane care cântă imnul Ungariei într-un fel, sau cum Ucraina este atacata și europeni își dau cu părerea? Asta este realitatea, prostia începe să-și arate colți. Tehnologia nu ne face deștepți, și foarte proști. Da este ciudat ca pentru 3 oameni sa dezamăgești sute. Este vina Ungariei sau Serbiei ca Rusia omoară oamenii în Ucraina? Nu sunt de vina Rusia în totalitate. Fie ei sportivi sau nu, semnul z pot să-l poarte. O lume proastă, iar eu sunt unul dintre ei trăind aceste vremuri.

amoniac
amoniac  •  21 Mai 2022, 14:12

Tot daca sunt seriosi a intrebat si Lacramioara (pugilista) pe arbitrii maghiari in Istambul :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează