SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Mesaj tulburător al Simonei Halep, după ce a ratat primul loc mondial

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 11:52

Simona Halep a pierdut meciul jucat în sferturile de finală de la Wimbledon cu Johanna Konta (7 WTA) și șansa de a deveni lider mondial, iar la câteva ore după înfângere a publicat un mesaj cu trimitere la eșecul de la Londra.

Este vorba despre un citat care pare că îi aparține scriitorului columbian Gabriel Garcia Marquez.

"Am învățat că toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să știe că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf" este mesajul de pe imaginea publicată de jucătoare pe Instagram.

 

Este a treia șansă de a deveni lider mondial pe care o ratează Simona Halep în decurs de doar câteva săptămâni, după cele din finala Roland Garros și de la Eastbourne.

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
ray51
ray51  •  13 Iulie 2017, 13:31

Ar fi culmea ca aceasta ENGLEZOAICA sa treaca de Venus si sa castige finala cu Muguruza (dupa mine). Nea Ilie - ai sfeclit-o!

ballack505
ballack505  •  13 Iulie 2017, 02:20

Chestiunea locului 1 mi se pare relativ minora. Este mult mai glorios sa obtii locul 1 WTA dupa o victorie rasunatoare la un turneu important (nu neaparat sa cistigi competitia), nu la turneul de la Bucuresti unde ar fi prea evident de ce Halep ar fi participat. Cred ca este o decizie inteleapta sa se focuseze acum pe sezonul de hard. Are multe puncte de aparat la Rogers Cup si Cincinnati, dar si la US Open dupa QF-ul de anul trecut.

catalynn
catalynn  •  12 Iulie 2017, 20:20
Postat de mutu57 pe 12 Iulie 2017, 14:59

Cataline, pe baza comentariilor la obiect, presupun ca esti om cu scaun la cap. O fi bine pentru suporteri sa o vada la Bucuresti, dar, pentru ea, e mai bine sa se ocupe sa se pregateasca de hard si sa mearga la Toronto unde sunt si multe puncte de aparat.

Nu pt suporteri, ci pur si simplu pt a bifa un obiectiv de pe bucket list, anume accederea pe prima pozitie WTA, fie si numai pt 1 bucata saptamana pt a muri haterii de ciuda :-)))) Mai la indemana decat acum cand prin castigarea unui turneu modest (unde mai pui ca si in fata propriilor suporteri si cu absolut toata sustinerea din partea organizatorilor ) nu a fost nici macar atunci cand a fost la 2 serve de SF la Wimbledon! :-)))) Insa e alegerea ei, evident in conditii normale pregatirea pt betonul din America de Nord fiind esentiala, participarea la Bucuresti e doar pierdere de vreme. Nu garantez ca vine, insa io zic ca sunt sanse serioase sa se razgandeasca. :-)))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează