SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Mesajul lung, scris din inimă de Simona Halep la miezul nopții: dezvăluie o dramă în familie și momentele grele din 2021

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, foto: Imago
Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 08:19 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 19:44

Simona Halep s-a retras din semifinala cu Jaqueline Cristian, de la WTA Linz, ultimul ei turneu din 2021. 

În vârstă de 30 de ani, loc 22 WTA, Simona a avut un an dificil, în care a fost agasată de accidentări. Într-un mesaj lung, pe facebook, sportiva noastră dezvăluie și o tragedie din familie care a tulburat-o în 2021, dar încheie pe o notă plină de speranță pentru sezonul următor. Iată mesajul integral: 

Simona Halep: „2021 a fost un an greu de descris”

„Ei bine... 2021 a fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an care m-a provocat mult. Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă, fiindcă ne-am pierdut pe cineva foarte apropiat, pe mătușa mea. Era o femeie puternică, o persoană specială, care mereu va fi în inimile noastre. 

A fost cel mai dur moment pentru mine și mi-a luat ceva să accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viața și că trebuie să depășim orice durere și să fim puternici. Eram epuizată emoțional de o perioadă de timp și după aceea am început să sufăr din cauza unor mici accidentări, până când a venit cea mare, de la gambă, în Roma. 

Simona Halep: „Nu mai trăisem niciodată o asemenea accidentare”

Nu am știut cum să o abordez, fiindcă niciodată nu trăisem așa ceva. Dorința mea de a juca era imensă, dar nu am putut intra pe teren pentru câteva luni și a trebuit să ratez dragul meu Roland Garros și nu mi-am putut apăra titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încrederea și să mă întreb dacă mă pot întoarce la nivelul la care eram, dacă mai puteam să mă bizui că fizicul meu va rezista. 

Derulând rapid până în acest moment și lucrul de care sunt cel mai mândră acum, după toate aceste provocări, este că sunt încrezătoare că voi juca bine în curând și, cu muncă multă, voi crea momente speciale pe teren. Acest an nu a început bine, dar l-am terminat într-un mod pozitiv și sunt entuziasmată pentru ce urmează. 

Mesajul lung, scris din inimă de Simona Halep la miezul nopții: dezvăluie o dramă în familie și momentele grele din 2021
Simona Halep, foto: Imago

Îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost lângă mine în momentele grele. Mulțumesc lui Daniel pentru că a fost mereu acolo. Îi mulțumesc noului meu antrenor, Adrian, pentru că a revenit lângă mine și mi-a readus lumina încrederii și zâmbetul pe teren. 

Le mulțumesc fizioterapeuților mei, fiindcă au avut grijă de mine mereu. Vreau să mulțumesc familiei pentru că m-a susținut indiferent de ce s-a întâmplat. Le mulțumesc prietenilor apropiați. Îi mulțumesc soțului pentru că este în viața mea. 2022, abia aștept să ne întâlnim, dar acum vacanță!”, a scris Simona Halep. 

Citește și: 

Halep revine în TOP 20 după duelul-maraton cu Paolini + Simona, felicitată de ambasadorul Romaniei în Austria

Emma Răducanu confirmă! El e noul antrenor: „E un mare privilegiu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
476995182506736
Nelu Feier  •  12 Noiembrie 2021, 22:32

Viata de sportiv de inalta performanta nu tine o eternitate.Asa cum atunci cand esti pe val te bucuri de aprecieri,bani,ridicari in slavi,tot felul de titluri(rege,print,briliant etc) dupa ce nu mai esti in top(si nu sti sa te retragi in glorie fiind) primesti ce meriti la momentul respectiv.Respect pt performante dar nu trebuie sa facem plecaciuni nimanui.Sunt medici,ingineri,chimisti care au facut mai mult decat sportivii (care i-au ajutat chiar)) si nu stie nimeni de ei si nu au nici rente viagere.PS.S.Halep este doar o norocoasa,o sp.promovata prin sist.nou de promovare din tenis.Val.ei a fost mereu indoielnica. Cu doua turneie de G.Sleaam(si alea ...) nu poti saintri in randul marelor juc. Dar ,S H. va ramane si ea in istorie dar in istoria moderna (o falsitate de fapt).Tenisul feminin a avut multe,multe campioaneadevarate.

267890
267890  •  12 Noiembrie 2021, 15:14

*** asta chiar crede intereseaza pe cineva dramele ei? Penibila e si ea si cine publuca zicerile ei. Realitatea e ca NICIODATA nu a fost o mare jucatoare. A profitat de niste conjuncturi as zice astrale si s-a catarat in varful ierarhiei, unde nu ajung jucatoare mult mult mai valoroase decat ea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mishu_74
mishu_74  •  12 Noiembrie 2021, 14:41
Postat de ecucu pe 12 Noiembrie 2021, 14:27

Cand aproape peste tot ne scaldam intr-un lac de mediocritate crasa si vine cate o floare care se ridica deasupra ei ca un nufar deasupra apei apar niste rapani din astia care in viata lor nu au reusit sa faca ceva pozitiv prin care sa se ridice cu ceva deasupra celorlalti si dai cu tot felul de greseli si vini incat n-ai atata *** sa-i rasplatesti. Sa dea Domnul sa se ridice o alta tenismena romanca in urmatorii ani care sa ne fericeasca cu vreo finala de GS. Pana atunci , hai Simona...cat mai poti si iti multumim ca ne- ai facut fericiti de multe ori si la fel de multe ori am fost langa tine si la eesecuri.

exact asta-i motivul pentru care ne scaldam in mediocritate crasa la toate capitolele. rapanii astia, care impanzesc societatea cu ***smul si autosuficienta lor. care se comporta si in real exact asa cum o fac in virtual. negativi, sub-mediocrii, ***, plini de ura si de pizma pentru tot ce este pozitiv si bun dar neinteles de ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează