SPORTURI  »  TENIS  »  DESPĂRȚIRE

Mihaela Buzărnescu denunță relația abuzivă cu Marco Dulca: „Insulte, umilințe, acuzații. Toate lucrurile produse de imaginația lui”

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 121 WTA) susține că relația pe care a avut-o cu Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei, a fost una abuzivă. +30   FOTO
Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 121 WTA) susține că relația pe care a avut-o cu Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei, a fost una abuzivă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 14:24 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 14:55

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 121 WTA) susține că relația pe care a avut-o cu Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul Chindiei, a fost una abuzivă. 

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca păreau să trăiască o poveste intensă de dragoste. Timp de jumătate de an, cei doi au fost nedespărțiți, s-au plimbat împreună prin toată lumea, și-au cunoscut familiile, iar relația, cel puțin la nivel public, părea să evolueze frumos. 

Luna aceasta cei doi s-au despărțit, iar Mihaela Buzărnescu dezvăluie că a trecut prin momente delicate alături de fostul internațional de tineret. 

+26 FOTO

Mihaela Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca: „Ce abuz mental am îndurat!”

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou. 

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! 

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram. 

VIDEO Mihaela Buzărnescu: „Tenismenii nu au altă sursă de venit”

Citește și alte știri din tenis: 

Mesajul răvășitor al unei jucătoare de tenis din Ucraina: „Nu am unde să merg! A fost cea mai proastă lună din viața mea”

VIDEO Carlos Alcaraz a reușit punctul turneului la Miami » Puștiul-minune de 18 ani l-a învins pe Tsitsipas și e în „sferturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
robotucigas
robotucigas  •  02 Aprilie 2022, 12:58

După mine o sportiva care își face o relație stabila deja devine fantomă. Normal ca omul se gândește la altele când ea mai este acasă 10 zile pe an și ce se poate întâmpla de aici. Uitați-vă la Halep care din cea mai bună a ajuns s-o bată toți pentru ca nu mai este concentrată decât la bunicul cu care este. Sharapova de ce nu făcea asta? Avea și ea iubit dar nu-l baga în presă să fie și el cunoscut. Halep îl ridica la slavi frate, ii mulțumește de fiecare dată! Păcat ca una ca ea nu o sa mai fie prea curând în România. Ca majoritatea sportivilor își distrug cariera din prostie. Dacă ar intra în anonimat, Toni ar pleca de lângă ea. Se vede frate când un pufuleț vrea sa devină cunoscut pe spatele femei. El însăși este o *** prin a fi pensat și epilat. Jenant!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  02 Aprilie 2022, 12:51
Postat de Ion Popescu pe 31 Martie 2022, 10:21

Destainuirile Mihaelei ne arata calitatea dansei. Nu cunoaste proverbele despre tacere.

Pai de asta încă sunt femei proaste în România în ani 2022, pentru ca au mentalitatea de a tăcea. Dacă face asta trebuie sa știe și următoarea. Ți-ar plăcea sa ai fata și sa fie cu acest nesimțit? Nu cred omule! Asa ca ce ai spus aici, denota ca încă ești în ani 80 când tăceai de frică. Bravo ei! Poate data viitoare nu se mai uita atât la faimă și își ia cu adevărat un soț care s-o aprecieze. *** Dacă stai cu cineva fără sa iubești sau sa fi iubit, ce dracu pot sa iese. Bătăi, crime și procese cum sunt în tara asta blestemată. Mor multe fete tinere ucise, foarte multe umilite și bătute grav. Asta doar pentru a avea un ***, sa își pună silicoane și botox . Au uitat sa se iubească pe ele însăși.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939573422743986
Daniela Dascalu  •  01 Aprilie 2022, 15:37

Persoana în cauză suferă de frustrare cronică. Vrea mai mult și se vaietă că nu are m multă expunere, admirație, succes. E drept că la ce talent avea ar fi putut să le aibă în mai mare măsură.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează