SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

MIHAELA BUZĂRNESCU - CAROLINE WOZNIACKI // VIDEO Miki, eliminată în optimile de finală de la Charleston după un meci-maraton!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 00:48

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a fost eliminată de daneza Caroline Wozniacki (13 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Charleston, scor 4-6, 6-3, 3-6.

  • Caroline Wozniacki joacă în sferturile de finală împotriva grecoaicei Maria Sakkari (50 WTA).

 

Miki Buzărnescu a fost într-o continuă cursă de urmărire în fața fostului lider WTA. Românca a cedat primele 3 game-uri ale înfruntării și s-a lovit de un serviciu solid al danezei. Actul inaugural se termina după 53 de minute, scor 4-6.

Buzărnescu a preluat inițiativa în setul secund. A urcat mult mai des la fileu, a riscat mult mai mult cu forehand-ul și a împins partida în decisiv.

Condusă cu 0-3, românca părea să fie capabilă de o a doua revenire. A egalat la 3, apoi și-a creat o șansă de break. Din acea clipă a urmat o căderea bruscă. Miki a cedat 11 puncte consecutive și a pus capăt celei mai bune serii din 2019.

 

Mihaela Buzărnescu legase, anterior acestui meci, în premieră pe 2019 două victorii, cu poloneza Magdalena Frech (182 WTA), scor 6-1, 4-6, 5-7, și americanca Lauren Davis (184 WTA), scor 6-3, 6-2.

Jocul solid prestat de Miki în primele trei partide ale sezonului de zgură este încurajator în vederea semifinalei Fed Cup pe care România o va juca pe 20 și 21 aprilie contra Franței. Înfruntarea are loc la Rouen, în sală, suprafața aleasă de Federația franceză fiind zgura.

3-0în favoarea lui Wozniacki este scorul înfruntărilor directe

Vezi și: 

Simona Halep își spulberă adversarele în cel mai recent clasament publicat de WTA! Românca e mare favorită la Roland Garros

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
whiteredarad
whiteredarad  •  05 Aprilie 2019, 11:03

Incet, dar sigur, Micky revine la un nivel de joc de top. Cu Caroline Wosniacki ,desi a pierdut, a jucat destul de bine, pentru ca trebuie sa tinem cont si de excelenta prestatie a lui Wosniacki. Raman citeva probleme in jocul ei : serviciul slabut, pe care il pierde des ( ambele servicii sint slabute),dorinta prea mare de a castiga punctul, o duce la greseli nefortate multe,ea face cam prea multe puncte pentru adversara. In fine, o oarecare lipsa de concentrare si incredere se vede limpede. Oricum, la aceasta ora, Mihaela Buzrnescu este clar...peste Irina Begu ca si consistenta a jocului, ca si posibilitate de a castiga,ar fi o mare greseala ca Segarceanu sa nu o lase sa joace cu Franta, in detrimentul Irinei .

valyomanyd
valyomanyd  •  05 Aprilie 2019, 09:52
Postat de zorrozabal pe 05 Aprilie 2019, 09:10

Sunt semne bune!Se pare ca Buzarnescu (isi)revine!A jucat chiar bine-un tenis placut-dar s-a dovedit autsider,practic abandonand in ultimele 3 ghemuri!Oricum,nu a mai fost penibila!Sa aiba vreo legatura cu noul ei antrenor-care pare un baiat simpatic?

Noul ei antrenor e fostul antrenor a lui Begu...In ultimele 4 game-uri putem spune ca Miki a facut o .....Irina..:)))

valyomanyd
valyomanyd  •  05 Aprilie 2019, 09:49
Postat de Dan Pastrama pe 05 Aprilie 2019, 09:13

asta e...pacat ca a fost selectata in echipa fed, este veriga slaba a echipei, ne-a mancat 2 puncte la bucuresti, sper sa nu mizeze pe ea si sa ramana rezerva daca vrem sa ne calificam in finala...

De unde apareti ? In primul rand Miki a pierdut doua puncte in Cehia, in al doilea rand , cine trebuia selectionata ? Toate , in afara de Simona, sunt in cadere libera..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează