SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ACAPULCO

Mihaela Buzărnescu, mesaj emoționant la prima victorie după 11 înfrângeri: „Am uitat să mă bucur! Voi continua să lupt pentru visul meu”

Mihaela Buzărnescu // FOTO: Reuters
Mihaela Buzărnescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 20:37

Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, s-a calificat în turul II la Acapulco după ce a trecut de australianca Daria Gavrilova, locul 48 WTA, scor 6-4, 6-2.

  • În turul II, Buzărnescu se va duela cu Bianca Andreescu, canadianca cu origini românești, de pe locul . Meciul va avea loc în jurul orei 01:30, ora României.

După victoria cu Gavrilova, prima din acest an, după 11 înfrângeri la rând, Buzărnescu a avut un mesaj emoționant.

„Sunt foarte fericită pentru prima victorie a anului, chiar dacă la final am și uitat să mă bucur. E foarte greu să ți se numere înfrângerile și nereușitele, mai ales în sporturile individuale, unde totul se răsfrânge direct asupra sportivului. Eu voi continua să lupt pentru visul meu. Voi lupta pentru visul meu la fiecare servă, la fiecare venire la fileu, la fiecare victorie sau înfrângere.

Pot avea zile bune sau mai puțin bune, dar mă voi bucura de acum pentru ficare minge câștigată și, de-o fi să ies învingătoare, pentru fiecare victorie. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere, dar și pentru critici. Mă fac mai puternică, mai dornică să arăt ce pot. Vă respect și vă iubesc!”, a scris Buzărnescu pe contul său de Facebook.

vezi și:

Buzărnescu, program infernal înaintea meciului crucial al echipei de Fed Cup

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  28 Februarie 2019, 07:19

A jucat cu Bianca Andeescu si- cu toate problemele fizice ale canadienei de origine romana- a fost intrecuta cu 2-6,5-7!Punctele castigate de Mihaela practic i-au fost date-de mila-de catre adversara sa-mingi in fileu sau afara-pentru ca lui Buzarnescu nimic nu-i mai reuseste,gresind mingi de te face sa te intrebi daca nu cumva azi ia primele lectii de tenis!Si ca,cu Gavrilova,a castigat poate dupa o lunga absenta din circuit a adversarei!Mihaela nu mai stie sa joace!Cred ca anul asta isi pierde punctele adunate anul trecut si va trebui sa joace iar in calificari si dispare din circuit!Pacat!

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  27 Februarie 2019, 20:57

Capul sus si tot inainte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează