SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO + FOTO Buzărnescu a explicat ce obiect vestimentar i-a jucat feste la Wimbledon: „Se vedea totul pe dedesubt! Am împrumutat-o pe a antrenoarei”

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 127 WTA) a explicat ce obiectiv vestimentar i-a jucat feste înaintea meciului cu Nastasja Schunk (18 ani, 154 WTA), scor 6-4, 6-2, din primul tur de la Wimbledon 2022. +6   FOTO
Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 127 WTA) a explicat ce obiectiv vestimentar i-a jucat feste înaintea meciului cu Nastasja Schunk (18 ani, 154 WTA), scor 6-4, 6-2, din primul tur de la Wimbledon 2022.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 17:36 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 17:39

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 127 WTA) a explicat ce obiect vestimentar i-a jucat feste înaintea meciului cu Nastasja Schunk (18 ani, 154 WTA), scor 6-4, 6-2, din primul tur de la Wimbledon 2022. 

Tradiția turneului londonez de a purta un echipament complet alb a încurcat-o pe Mihaela Buzărnescu înaintea debutului la actuala ediție. Românca avea o bustieră neagră, iar oficialii au obligat-o să se schimbe.

Mihaela Buzărnescu, cu probleme înainte de primul meci de la Wimbledon » Obligată de organizatori să se schimbe
WIMBLEDON
Mihaela Buzărnescu, cu probleme înainte de primul meci de la Wimbledon » Obligată de organizatori să se schimbe

Mihaela Buzărnescu, probleme cu bustiera la Wimbledon: „Prea transparentă!”

„Bustiera mea avea prea mult negru și se vedea aici deasupra (n.r. zona bustului) și trebuia să o schimb. Cea albă pe care o aveam eu era prea transparentă și se vedea totul pe dedesubt. 

Nu puteam să o port, așa că am împrumutat de la antrenoarea mea, am luat bustiera ei. Asta e, bine că ne-am descurcat", a declarat Mihaela Buzărnescu, potrivit Eurosport.

+2 FOTO

Mihaela Buzărnescu, după calificarea în turul secund la Wimbledon 2022

„Am fost extrem de fericită, mai ales după accidentarea suferită acum câteva zile, când nici nu știam dacă o să pot juca sau nu la acest turneu, și mai ales să fiu în forma în care am fost, după un timp de acomodare scurt. Îmi arată că toată munca mea din ultimele săptămâni și-a văzut roadele astăzi și mă bucur tare mult că am reușit această victorie.

Momentan sunt bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut dureri și că am reușit să îmi ridic nivelul atât de repede, totul este imprevizibil și fac exerciții în fiecare zi, în continuare, de recuperare, ca să pot să vindec zona. 

Am o fisură pe menisc, ligamentele colaterale sunt și ele fisurate, așa că am scăpat ca prin minune de a nu fi operată", a comentat Miki pe seama prestației din primul tur de la Wimbledon. 

Citește și alte știri din tenis:

Încă o retragere de la Wimbledon » A fost depistat cu COVID-19: „Nu există cuvinte pentru a descrie dezamăgirea pe care o simt”

VIDEO Emma Răducanu, adulată la Wimbledon! Discursul ei a făcut furori pe Terenul Central

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  29 Iunie 2022, 14:46

o dulceata de fata si Nastasja Schunk asta...

dobrin
dobrin  •  28 Iunie 2022, 21:22

Marco Dulca ce parere are?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează