SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Mihaela Buzărnescu e de neoprit la Roland Garros! Încă o victorie categorică și calificare în turul III » Va întâlni o adversară infernală

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 13:34

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 33 WTA) s-a calificat într-o manieră triumfală în turul III de la Roland Garros. Jucătoarea noastră a învins-o fără emoții pe suedeza Rebecca Peterson (22 de ani, 97 WTA), scor 6-1, 6-2, continuând forma solidă din acest an.  

După un început ezitant, Mihaela s-a descătușat și a început să-și impună jocul său atât de solid, care a dus-o în primele 40 de jucătoare ale lumii. Buzărnescu a pierdut primul game al meciului, dar le-a câștigat într-o manieră entuziasmantă pe următoarele 6.

Nu au fost emoții nici în setul secund, dominat în întregime de Mihaela Buzărnescu, care s-a impus în final cu 6-1, 6-2, după o oră și 5 minute de joc

Este cea mai bună performanță reușită de Mihaela la un turneu de Mare Șlem, ea stăpânindu-și cu greu emoțiile la finalul duelului cu Peterson: "Sunt foarte bucuroasă că am trecut de primele două tururi la Roland Garros. E un vis împlinit, mă bucur că am reușit acest lucru la 30 de ani".

Buzărnescu va avea un meci de gală în turul III, unde urmează să o înfrunte pe ucraineanca Elina Svitolina. Favorita 4 a învins-o pe Viktoria Kuzmova, 6-3, 6-4.

Rezultatele româncelor de azi

Tot azi, la Roland Garros au mai evoluat două românce. Simona Halep s-a calificat în turul II după un duel de trei seturi cu Alison Riske, în timp ce Alexandra Dulgheru a cedat în fața lui Anett Kontaveit. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  30 Mai 2018, 22:44

Bravo Mihaela! Bafta in turul 3!

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  30 Mai 2018, 21:52

Mihaela are toata stima mea.Pacat ca a explodat atat de tarziu.Daca Serena avea nenorocul sa o intalneasca ar fi fost umilita.Daca o scoate Svitolina e un lucru normal.Dar daca nu o scoate????????

merace
merace  •  30 Mai 2018, 20:34

Succes, Mihaela! Poti sa o bati si pe Svitolina!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează