SPORTURI  »  TENIS  »  BILLIE JEAN KING CUP

Mihai Bendeac nu s-a putut abține când a ascultat discursul lui Prisăcariu: „Bă, băiatule!”

Actorul Mihai Bendeac a fost impresionat de discursul pe care Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 324 WTA) l-a ținut înaintea disputei cu Polonia, din Billie Jean King Cup. +49   FOTO
Actorul Mihai Bendeac a fost impresionat de discursul pe care Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 324 WTA) l-a ținut înaintea disputei cu Polonia, din Billie Jean King Cup.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 16:28 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 16:47

Actorul Mihai Bendeac a fost impresionat de discursul pe care Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 324 WTA) l-a ținut înaintea disputei cu Polonia, din Billie Jean King Cup. 

Andreea Prisăcariu nu a avut replică pe teren la debutul în Billie Jean King Cup, scor 0-6, 0-6, împotriva liderului mondial Iga Swiatek, dar i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul conferințelor de presă. 

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Mihai Bendeac a urmărit imaginile și le-a comentat pe contul personal de Instagram, iar Prisăcariu a distribuit postările. 

Mihai Bendeac: „Andreea Prisăcariu este absolut incredibilă”

„Vreau să vă arăt ceva la care am râs din tot sufletul meu. Deci fata asta este absolut incredibilă. Dacă relaxarea ar avea o imagine, fata asta ar fi imaginea ei. A charismei, bă, băiatule. Nu am văzut atâta charismă”, a spus Mihai Bendeac, într-o serie de clipuri postate pe Instagram. 

Discursul lui Prisăcariu face înconjurul lumii

Declarațiile ilare ale sportivei noastre au atras însă atenția inclusiv celor de la WTA, care au venit cu o propunere amuzantă.

„Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră. Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»
- Andreea Prisăcariu

  • Eliminată de Polonia, România va disputa pe 11-12 noiembrie un baraj pentru menținerea în grupa de elită.

Citește și alte știri din tenis:

Emma Răducanu, noul „decar” al colosului din Premier League » Imaginile cu jucătoarea de tenis i-au cucerit pe englezi

Ce i-a șoptit Prisăcariu lui Swiatek, după „covrigul” administrat la Billie Jean King Cup

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ray51
ray51  •  19 Aprilie 2022, 18:02

Atat Bendeac cat si Prisacariu se vede de la o posta ca poseda stoluri de pasari. Cat despre acesti 'minunati' gazetari ce sa spun, au dobandit certificate de imunitate si nu pot fi scoliti.

347655969058390
Ion Popescu  •  19 Aprilie 2022, 10:55

Cine este Mhai Bendeac ? O fi un mare critic literar roman !

347655969058390
Ion Popescu  •  19 Aprilie 2022, 10:30

GSP sctrie despre orice numai despre succesele sportivilor romani nu. De exemplu la Istambul Ana Bogdan are deja doua victorii in calificari. Pe tabloul principal sunt Cirstea si Bogdan. La Stuttgart participa #romancele# Andreescu si Raducanu.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează