SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Miki Buzărnescu s-a supărat pe o declarație a tatălui ei: "Eu am fost pe teren, nu el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 10:44

Mihaela Buzărnescu (20 WTA/30 de ani) nu a fost deloc mulțumită când a aflat că tatăl ei și medicul Pompiliu Popescu au susținut că accidentarea suferită la Montreal a venit în urma oboselii.

"Eu am fost pe teren, nu ei. În plus, tatăl meu este la București, nu este aici, cu mine", a declarat Mihaela pentru Libertatea.

Mihai Buzărnescu și-a retras declarațiile: "Au fost niște vorbe spuse de mine, nu mi-am dat seama. Accidentarea e accidentare, asta e".

Apoi, tatăl sportivei clasate pe locul 20 WTA a oferit mai multe detalii despre accidentarea fiicei sale, la TV Digi Sport: "E entorsă de gradul 3, are un ligament rupt. Piciorul va fi imobilizat o perioadă. Nu va juca la US Open. Probabil mai rămâne o perioadă la Montreal, apoi va reveni în țară. Nu știm când se întoarce. Când va reveni în țară, vom merge la doctor s-o consulte".

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în decisivul partidei cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. "Miki" a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns (detalii, aici). 

Citește și:  MIHAELA BUZĂRNESCU ACCIDENTARE // Veste teribilă pentru Mihaela Buzărnescu » Medicii au dat diagnosticul: când va reveni pe teren 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 August 2018, 11:28

Cum adică revine în septembrie, dacă are ligamentul rupt ??!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 August 2018, 11:25

Păcat, anul ăsta e compromis !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează