SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Toată arena a început să huiduie! Moment controversat în „sferturile” Australian Open

Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP) a avut un moment controversat după victoria din „sferturi” cu Gael Monfils (35 de ani, 20 ATP), scor 6-4, 6-4, 3-6, 3-6, 6-2.
Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP) a avut un moment controversat după victoria din „sferturi” cu Gael Monfils (35 de ani, 20 ATP), scor 6-4, 6-4, 3-6, 3-6, 6-2.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 20:28 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 22:38

AUSTRALIAN OPEN. Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP) a avut un moment controversat după victoria din „sferturi” cu Gael Monfils (35 de ani, 20 ATP), scor 6-4, 6-4, 3-6, 3-6, 6-2.

În timpul interviului de la final, Berettini a fost întrerupt de un fan nervos aflat în tribune, care a strigat și a părut că îl insultă pe italian.

Shapovalov continuă tirada la adresa lui Nadal: „Are parte de un tratament special, 100%! Mie nu mi-au permis să fac ce a făcut el”
Australian Open
Shapovalov continuă tirada la adresa lui Nadal: „Are parte de un tratament special, 100%! Mie nu mi-au permis să fac ce a făcut el”

Matteo Berrettini: „Nu toți de aici sunt fani tenis”

Berrettini și-a păstrat calmul: „Nu am auzit nimic. E plin de oameni aici, dar cred ca unii dintre ei nu sunt fani tenis. Nu poți controla pe toată lumea. Trebuie să fii respectuos. Important e că sunt bine și că am câștigat”.

Ceilalți suporteri prezenți în tribunele Rod Laver au început să-l huiduie pe fanul care a întrerupt preț de câteva momente discursul lui Matteo Berrettini.

Berrettini a devenit primul italian care ajunge în semifinalele turneului de la Melbourne.

Matteo Berrettini îl va întâlni în semifinale pe Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), ibericul care a trecut de un meci-maraton de 5 seturi cu Denis Shapovalov (22 de ani, 14 ATP), scor 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3.

Citește mai multe știri despre Australian Open:

Nadal, în semifinalele Australian Open, după un „thriller” de 4 ore cu Denis Shapovalov » Canadianul a răbufnit: „Sunteți cu toții corupți!”

Madison Keys - Ashleigh Barty, prima semifinală de la Australian Open

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valyomanyd
valyomanyd  •  26 Ianuarie 2022, 07:42

Ce chestie, Nadal a trecut dupa un meci maraton de cinci seturi, Berettini a trecut dupa un meci NE maraton ,tot de cinci seturi :)))

dakesis
dakesis  •  26 Ianuarie 2022, 00:43

australienii au o reputatie de neciopliti, badarani, cu gura mare. Vad ca se ridica la inaltimea asteptarilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează