SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

Momente grele după scandalul de dopaj » Anunță că se gândește la retragere: "Mă simt dezgustată și lipsită de putere! Nu știu dacă mai am dorința de a juca tenis"

Sara Errani, lângă Maria Sharapova, după finala Roland Garros 2012 // FOTO: Guliver/GettyImages
Sara Errani, lângă Maria Sharapova, după finala Roland Garros 2012 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 16:00

Suspendată 8 luni de Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru dopaj, italianca Sara Errani se gândește să se retragă din tenis.

Errani, 31 de ani, a postat pe contul de Twitter un mesaj prin care a criticat decizia TAS și a anunțat că ar putea renunța cariera sa.

"Mă simt dezgustată de această situație. Cred că nu s-a mai întâmplat niciodată ca o astfel de situație să fie tratată într-o manieră așa rușinoasă, în opinia mea umilă. Am așteptat decizia finală timp de șapte luni extrem de lungi. Decizia a fost amânată de opt ori. Nu am putut să joc cu seninătatea necesară tenisiului. Consider aceste luni ca fiind o rușine.

Niciodată nu am luat substanțe care să îmbunătățească performanța fizică. Iubesc prea mult sportul pentru a face asta. Mereu am încercat să fiu un exemplu pe teren și în afara lui. Mereu am dat tot ce am mai bun când am jucat pentru țara mea. Mi-am dedicat viața sportului și nu cred că meritam așa ceva.

Mă simt lipsită de putere în fața unei asemenea injustiții. TAS a confirmat din nou că am luat substanța fără intenție și că nu a îmbunătățit performanțele sportive. Am avut o pedeapsă de 7 luni, am căzut pe locul 280 și am revenit. Acum am primit iar o pedeapsă de luni. Toate acestea nu au sens.

Consider că este nedrept și vreau să strig cât pot de tare. Nu am ce îmi reproșez. Nu știu dacă voi avea puterea și dorința de a mai juca tenis după toate acestea", se arată în mesajul Sarei Errani.

Errani se află în prezent pe locul 72 WTA, fiind jucătoare profesionistă din 2002. A câștigat 9 turnee WTA și a fost finalistă la Roland Garros în 2012 și semifinalistă la US Open în 2012. Errani a fost depistată pozitiv în februarie 2017 cu letrozol, un hormon folosit după operația de cancer la sân.

Errani a susținut că hormonul era în organismul ei din cauza mâncării.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează