SPORTURI  »  TENIS  »  LUXEMBURG

Monica Niculescu s-a calificat în optimi la Luxemburg! A profitat de abandonul lui Alison Van Uytvanck și e la un meci de TOP 100

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 18:14

Monica Niculescu (111 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Luxemburg. Românca a profitat de abandonul belgiencei Alison Van Uytvanck (48 WTA), la scorul de 2-4.  

Monica Niculescu a fost nevoită să treacă trei tururi de calificare pentru a accede pe tabloul principal de la Luxemburg. În debutul partidei de astăzi românca a fost sufocată de jocul agresiv al lui Van Uytvanck. Belgianca s-a desprins la 4-0, dar s-a accidentat la genunchi și s-a retras după 34 de minute de joc. 

Monica Niculescu va juca în optimile de finală cu rusoaica Margarita Gasparyan (81 WTA). Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în optimile de la Limoges din 2018. Gasparyan s-a impus 6-7(2), 6-2, 6-3. 

Dacă trece de rusoaică, Niculescu va ajunge printre primele 100 de jucătoare ale lumii.

30 de puncteși 2669 de euro a obținut Monica Niculescu odată cu accederea în turul secund de la Luxemburg

Vezi și:

TURNEUL CAMPIOANELOR // Simona Halep, noi detalii despre accidentare: „Sper să rămână așa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează