SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

EXCLUSIV Motivul real pentru care Simona Halep și Toni Iuruc au dat petrecere la Izvorani + când va avea loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc +32   FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 13:09 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 13:54

Gazeta a aflat motivul real al petrecerii în care Simona Halep și Toni Iuruc au fost protagoniști în urmă cu o seară. 

Inițial, în presă s-a propagat informația conform căreia cei doi ar s-ar fi căsătorit în secret și ar fi organizat vineri seara o petrece de amploare la Izvorani. Doar că Simona și Toni au celebrat dintr-un alt motiv alături de apropiații lor. 

Motivul real pentru care Simona Halep și Toni Iuruc au dat petrecere la Izvorani

Conform unei tradiții machidonești, mirele Toni Iuruc a organizat o petrecere prin care a celebrat acceptul Simonei Halep de a se căsători cu el. 

+28 FOTO

Din informațiile obținute azi de GSP, nunta celor doi va avea loc în septembrie. Simona Halep nu e singurul nume mare din tenis care s-a căsătorit anul acesta. Elina Svitolina și Gael Monfils au devenit soț și soție în urmă cu o săptămână. 

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon care a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat în nenumărate rânduri împreună.

Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. „Mă bucur să îl am alături”

Simona Halep se pregătește de revenirea pe teren după accidentare, dar în viața personală totul merge perfect.

Jucătoarea de tenis are o frumoasă relație cu Toni Iuruc, iar cei doi au făcut un pas important: în urmă cu o lună, Simona Halep a fost cerută de soție!

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a mărturisit Halep.

VIDEO Simona Halep, jonglerii cu mingea de fotbal la Miami

Citește și:

Gabriela Ruse continuă parcursul miraculos » E în semifinale la Palermo, după a 12-a victorie consecutivă: „Mi s-au întâmplat multe rele. Mă bucur în sfârșit de tenis”

Ilie Năstase, la 75 de ani » Cei 2 jucători pe care ar fi vrut să îi înfrunte de ziua lui: „I-aș putea fi tată, dar cred că m-aș descurca”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  27 Iulie 2021, 14:05
Postat de compay pe 24 Iulie 2021, 14:48

Faptul că e 'tradiție' nu înseamnă că e și un lucru bun. Tradiția nu trebuie să fie o scuză pentru înapoiere și fanatism. *** nici pe noi românii nu ne iubesc prea mult, numindu-ne cu dispreț 'mocani'. Oricum Simona a făcut mult bine României, dacă familia ei rămânea în Grecia erau probabil azi mari patrioți eleni!

E fanatism sa vreo sa iti mariti fata fecioara??? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatiana19
tatiana19  •  25 Iulie 2021, 14:37

Felicitari Simona! Multa fericire in viata

elgabri
elgabri  •  24 Iulie 2021, 17:16

S ar putea ca msi multi sa stie adevarul ;))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close