SPORTURI  »  TENIS  »  

Murray: "Gestul lui Hănescu nu face bine tenisului, dar a făcut turneul special"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Tenismanul scoţian Andy Murray a declarat că gestul jucătorului român Victor Hănescu, care în meciul cu germanul Daniel Brands, contând pentru turul trei al turneului de la Wimbledon, a scuipat spre spectatori, nu face bine tenisului, dar a precizat că astfel turneul londonez a devenit special.

"Turneul a fost extraordinar. Au fost câteva momente importante, precum sosirea Reginei şi meciul dintre Isner şi Mahut. Apoi a mai fost meciul lui Hănescu. Gestul lui nu face bine tenisului, dar a făcut din turneul londonez unul special", a spus Murray, citat de ediţia electronică a cotidianului Daily Express.

Victor Hănescu a fost amendat, sâmbătă, cu 15.000 de dolari pentru comportament nesportiv şi lipsă de combativitate, după ce a scuipat în direcţia unor spectatori, în setul decisiv al meciului cu germanul Daniel Brands, din turul al treilea al competiţiei. Meciul lui Victor Hănescu, din turul al treilea de la Wimbledon, s-a terminat, vineri, la scorul de 6-7, 6-7, 7-6, 6-3, 3-0 în favoarea lui Brands, când românul s-a retras, după ce în setul trei a avut patru mingi de meci.

Imaginile TV l-au arătat pe Hănescu care scuipa înspre fani, la începutul setului decisiv, după ce sportivul român a fost victima unor injurii venite dinspre tribună. În urma acestui incident, sportivul în vârstă de 28 de ani a părăsit terenul de joc la scorul de 3-0 pentru Brands.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pancone51
pancone51  •  28 Iunie 2010, 18:54

vreau sa-l intreb pe Murray daca l-ar fii facut tigan sau l-ar fii injurat suporteri din tribuna ce ar fii facut? poate ii pune , un reporter roman. intrebarea asta! Succes Hanescu pe viitor noi, romanii, te sustinem!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează