SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

MUTUA MADRID // Simona Halep, ca acasă la Madrid » Plăcerea vinovată: „N-am limită la acest desert”

Simona Halep // FOTO: madrid-open.com
Simona Halep // FOTO: madrid-open.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 12:25

Simona Halep (3 WTA, 27 de ani) se află la Madrid, acolo unde va juca la Mutua Madrid Open (4-11 mai), turneul patronat de Ion Țiriac, pe care l-a câștigat în 2016 și în 2017.

  • Simona Halep va debuta la Madrid împotriva unei jucătoare din calificări, organizatorii urmând să anunțe ziua partidei. 

Simona Halep a vorbit pentru site-ul turneului despre competiție, forma de moment și despre următoarele turnee pe zgură, Madrid, Roma și Roland Garros.

Pentru mine, aceasta este cea mai bună perioadă a unui sezon. Fără îndoială! Turneele sunt apropiate, nu trebuie să călătorești mult și se joacă pe suprafața mea preferată. De aceea mă simt bine în această perioadă.

Acum e greu să-mi evaluez forma pentru că abia acum încep să joc pe zgură. Am avut doar câteva meciuri la Fed Cup, unde am jucat foarte bine. Asta înseamă că sunt încrezătoare. Totuși, în aceste turnee importante, toți jucătorii vin bine pregătiți și va fi foarte greu. De aceea vreau să joc cel mai bun tenis al meu și să nu mă gândesc la rezultat”, a declarat Simona Halep pentru site-ul turneului.

„Luna de pauză mi-a prins foarte bine. Am stat cu familia acasă, am petrecut Peștele împreună și m-am distrat cu prietenii mei. M-am încărcat 100% și mă simt pregătită să încep sezonul de zgură”Simona Halep

Simona Halep: „MOUSSE DE CIOCOLATĂ FĂRĂ LIMITĂ!”

basicchocolatemousse 93648 16x9

Simona Halep a oferit și o declarație inedită, recunoscându-și plăcerea vinovată. 

„Am amintiri minunate din anii în care am câștigat aici. Este un turneu special pentru mine pentru că sunt mulți români la Madrid. În plus, mulți prieteni vin să mă încurajeze. Practic, mă simt ca acasă. Iar fanii spanioli mă fac să mă simt fericită aici.

Îmi place că cei de aici mă lasă să mănânc la restaurantul din complex când vreau. Cel mai mult îmi place să mănânc cât de mult mousse de ciocolată pot”, a mărturisit Simona.

Citește și:

Simona Halep, tablou complicat la Madrid » Cu cine va juca în primul tur

Ce trebuie să se întâmple pentru ca Halep să o depășească pe Naomi Osaka după WTA Madrid » Angelique Kerber luptă și ea pentru locul 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
2203343246417652
Marius Unguras  •  04 Mai 2019, 22:42

Doamne cat esti de TANPIT...Simona e o campioana. tu esti varza. Sa ma scuze asociatia legumilcutorilor din RO, alta comparatie nu am gasit, decat MAGAR, dar si animalul e mai nobil decat bazinga

bazinga
bazinga  •  04 Mai 2019, 13:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează