SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Nadal în marş spre finală: ”Titlul se dă între primii patru”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 11:29

După calificarea în turul trei de la Wimbledon, liderul mondial Rafael Nadal a vorbit despre rivalităţile din tenis. Ibericul a explicat că Novak Djokovici nu a devenit un adversar de temut doar de anul acesta şi că Andy Murray are puterea să intervină în lupta pentru locul întîi.

"Mereu spun acelaşi lucru, îi vezi pe cei care îţi sînt rivali la finalul sezonului cînd te uiţi în clasament şi observi pe ce loc eşti”, a declarat Nadal care în turul doi de la Wimbledon a trecut de Ryan Sweeting, scor 6-3, 6-2, 6-4.

Am jucat deja patru finale cu Novak Djokovici, dar Federer a fost acolo tot timpul, în semifinale şi în finale. Înţeleg că oamenii trebuie să scrie lucruri şi să creeze poveşti”, a adăugat ibericul.

”Eu şi Roger am avut o rivalitate mare deoarece am jucat unul împotriva celuilat în multe finale. Cu Novak se întîmplă acelaşi lucru. Vorbim mult de el în această perioadă, dar nu trebuie să uitam că şi în ultimii trei ani el a fost pe locul trei, nu pe 25. A făcut parte din această rivalitate”, a spus Nadal.

”În consider pe Novak un rival. Şi pe Murray. Nu sînt doar doi jucători. Întotdeauna au fost mai mulţi. Între Andy, Novak, Roger şi Rafa probabil s-au jucat cele mai mari meciuri ale ultimilor ani”, a încheiat Nadal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
belamy
belamy  •  29 Iunie 2011, 08:19

mare om , mare caracter nadal asta.....omul nu stie sa piarda , cu toata dadacirea unchiului toni. urmariti toate meciurile in care a fost "ingramadit" de adversari si vedeti cum cere medicul in teren pt tot felul de nimicuri (inainte de del potro cu federer, a cerut medicul sa-i mute un plasture pe deget cu 1 mm mai sus). cand il vedeti ca transpira abundent si este condus.....isi premediteaza "accidentarea", cere apoi medicul, isi recapata respiratia, isi scoate adversarul din ritm, apoi lasa timpul sa lucreze si lucreaza doar in favoarea lui. de ce nu protesteaza jucatorii...? e in regulament. nu sariti sa ma injurati...doar urmariti mai atenti.

radubot
radubot  •  23 Iunie 2011, 12:33

gigimen.. are 30 winners/meci dar sper ca ai observat cu ce adversari a jucat.... djokovic, soderling, murray sau federer nu sunt ca sweeting care nu alerga dupa nici o minge...

gigimen
gigimen  •  23 Iunie 2011, 11:00

SIncer cred ca Nadal va castiga . Joaca impecabil . Are peste 30 winners pe meci . Anul acesta rar facea peste 17-18 . Daca o tine tot asa va castiga tot fara probleme :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează