SPORTURI  »  TENIS  »  PROCES

Nadal o va da în judecată pe Roselyne Bachelot: "Un ministru al Franței ar trebui să fie serios!"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 12:52

Rafael Nadal a declarat că o va acționa în justiție pe Roselyne Bachelot, fostul ministru francez al Sănătății și Sportului, după ce aceasta a afirmat că absența de șapte luni din 2012 s-a datorat faptului că spaniolul a fost depistat pozitiv.

"O voi da în judecată și voi da în judecată pe oricine va mai face afirmații similare în viitor, pentru că m-am săturat de aceste lucruri. Am auzit astfel de comentarii în mai multe rânduri, însă acum este pentru ultima dată, deoarece o voi da în judecată. Un ministru al Franței ar trebui să fie serios", a declarat Rafael Nadal, conform The Guardian.

"Știm cu toții că faimoasa accidentare a lui Rafael Nadal, când a fost nevoit să stea 7 luni departe de teren, a fost de fapt o pauză luată pentru că a fost depistat pozitiv"  Roselyne Bachelot în emisiunea Le Grand 8, la Canal+

Rafael Nadal l-a învins pe Gilles Müller, scor 6-2, 2-6, 6-4, în al doilea tur de la Indian Wells și va juca în turul următor împotriva conaționalului său, Fernando Verdasco.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
merace
merace  •  14 Martie 2016, 22:44

daca doamna ministru nu are probe, e buna de plata pentru daune morale. Dar afirmatia ei s-a referit explicit la Nadal, sau a fost o ipotetica acuzatie ca sa para ca are si ea o parere?! Chiar si asa, oamenii cu influenta ar trebui sa fie atenti la ce spun, fiindca vorbele lor pot afecta vieti nevinovate.

169210116778515
Valeriu Chis  •  14 Martie 2016, 16:22

Nu sunt fan Nadal, dar cred că doamna ministru a exagerat. Mă surprinde frivolitatea cu care francezii înțeleg să-s-și justifice lipsa de performanțe in domeniul sportului. Credeam că frivolitatea lor se manifestă doar in domeniul relațiilor dintre sexe.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Martie 2016, 14:20
Postat de adi_stelistul pe 14 Martie 2016, 14:19

Eu cred ca e chiar obligat sa o dea in judecata pentru ca altfel s-ar putea trage concluzia ca i-e frica de probele pe care femeia le-ar putea aduce. Dand-o in judecata se supune unui proces in care se vor aduce probe, martori, etc. Si se va putea afla, chiar daca indirect, adevarul.

E drept, nu e obligatoriu sa se afle adevarul. E posibil ca Nadal sa castige din lipsa de probe. Dar oricum e mai bine decat barfele actuale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează