SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROTTERDAM

Nadal s-a calificat în optimi la Rotterdam

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Spaniolul Rafael Nadal, favoritul principal al turneului masculin de tenis de la Rotterdam, s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei de 824.000 euro. Ibericul a trecut în turul întâi de rusul Dimitry Tursunov, scor 6-4, 6-4, şi va juca în optimi cu italianul Andreas Seppi, jucător care a trecut în turul întâi de australianul Lleyton Hewitt, scor 3-6, 7-6, 7-6.

La Rotterdam se cunosc deja doi sfert-finalişti, francezul Gilles Simon şi rusul Teimuraz Gabaşvili urmând să joace în meci direct pentru calificarea în semifinale după ce în optimi primul a trecut cu 7-6, 7-6 de sârbul Janko Tipsarevic, iar al doilea l-a învins cu 6-2, 7-6 pe francezul Nicolas Mahut.

În celelalte meciuri din optimi, spaniolul Fernando Verdasco va juca cu suedezul Robin Soderling, cehul Tomas Berdych, favoritul numărul cinci, va juca cu croatul Ivo Karlovic, germanul Mişa Zverev, venit din calificări, va juca cu spaniolul David Ferrer, olandezul Robin Haase, wild-card, va juca cu germanul Michael Berrer, iar francezul Michael Llodra va juca cu rusul Nikolay Davydenko.

Sursa: AmosNews

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează