SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Nadal şi Federer îl pun la zid pe Ion Ţiriac: ”E o ruşine ce face acest om!”

Zgura de la Madrid a fost vopsită în albastru
Zgura de la Madrid a fost vopsită în albastru

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 aprilie 2012 14:12

Rafael Nadal şi Roger Federer, două dintre cele mai importante nume din lumea tenisului, l-au criticat vehement pe Ion Ţiriac, cel care se ocupă de organizarea mai multor turnee ATP.

Cei doi foşti lideri mondiali s-au declarat nemulţumiţi de hotărîrea luată de român, aceea de a vopsi zgura de la Madrid în culoarea albastră, aceştia explicînd că o asemenea decizie nu ajută cu nimic tenisul.

Citeşte şi: Ţiriac: "Lumea va fi încîntată de zgura albastră de la Madrid"

"Este o ruşine ce face acest om! O lipsă de respect faţă de tradiţia şi istoria acestei arene. Încă mai sper că nu voi fi nevoit să joc pe o zgură de culoare albastră", a declarat Rafael Nadal,  potrivit Tennis Temple.

Ibericul, aflat în prezent pe locul doi în clasamentul ATP, este sprijinit de rivalul său, elveţianul Roger Federer. "Este o poveste lungă. Este trist că jucătorii sînt nevoiţi să joace pe o suprafaţă pe care nu se simt bine. Rafael Nadal trebuie să lupte. Nu se poate aşa ceva tocmai la el în ţară", şi-a exprimat părerea şi Federer. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
flo_ax
flo_ax  •  16 Aprilie 2012, 16:15

jucatorii de handbal, voley, basket, atletii, gimnastii evolueaza pe suprafate de diferite culori, care variaza de la oras la oras, de la sala la sala si nu se plang atat! Ce mare drama daca e albastru in loc de rosu sau orange? Daca ajuta spectatorul, ce atat o freaca si mimoza asta de Nadal, te pomenesti ca nu stie sa joace decat pe rosu

boll
boll  •  16 Aprilie 2012, 15:53
Postat de soulikah pe 16 Aprilie 2012, 04:39

1 tiriac nu ate pe nimeni la tenis la ora actuala si nu batea nici in trecut. Era un jucator decent de dublu si mediocru de simplu. De altfel cam asa si faceam noi victorii in Cupa Davis, 2 la simplu Nastase, si de regula meciul de dublu decidea soarta partidei. Cum americanii aveau 2 jucatori completi, la dublu ne-o cam trageau si aia era. Nastase, desi nu jucator fenomenal nu se poate compara cu jucatorii de top de acum. Pur si simplu, e alt tenis. Vorbim de alte conditii de joc, alte rachete, mingi, chiar si haine. Jucatorii sunt mai versatili, specializati pe anumite suprafete, e greu de comparat. Cert e ca Nastase nu are nici un sfert din trofeele lui Nadal.

Pai ce culoare e mai odihnitoare rosu sau albastru? Ia vezi in manualul de fizica la lungimea de unda.........

draptor
draptor  •  16 Aprilie 2012, 14:01

regula banului e cea mai importanta,bai nadal!!!te apuci tu sa vb ,dar cine esti tu ?un bun jucator de tenis si atat!!!tenisul este un sport de baieti de bani gata si implica vagoane de bani ,nu doar talent iti trebuie ca sa ajungi cineva in tenis!neica tiriac face bine ce face atata timp cat el scoate cascavalul ....bravo tiriac..

Vezi toate comentariile (59)
Comentează